Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2016, 18:46
Čas čítania 0:00
Marek R. johnnybravo

Podľahol syntholu a prezývajú ho brazílsky Hulk. Valdir je však so sebou spokojný a chce byť ešte väčší

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Lekári ho varujú, aby s tým okamžite prestal, no Valdira už, žiaľ, nič nezastaví.

Cvičenie a pracovanie na svojej postave patrí medzi obľúbené aktivity vo voľnom čase, ale niektorí jedinci si skrátka nedajú povedať a chcú vysnívané výsledky dosiahnuť za pár týždňov, prinajhoršom rovno za pár dní. Neuvedomujú si, že pevnému telu predchádza viac než len pár dní dvíhania činiek a keď po chvíľke nevidia výsledky, začnú premýšľať nad tým, ako by sa dala biológia človeka oklamať a docieliť tak dokonalú postavu v čo najkratšom čase

No a tak tu máme synthol, ktorý je v Južnej Amerike nesmierne populárny a vďaka jeho užívaniu sa "preslávil" nejeden muž. Človek nemusí byť ani žiadny odborník na zdravú výživu a cvičenie, aby pochopil, že za takýmito svalmi nemôže v žiadnom prípade stáť poctivá práca, ale iba prídavné látky a neslávne známy synthol, pri ktorého používaní človek neohrozuje iba svoj imidž, ale najmä zdravie. A ak si myslí, že vyzerá dobre, tak to jeho už i tak nízke IQ ešte viac znižuje. Takýmto prípadom je aj Valdir Segato zo Sao Paula, ktorý sa užívaním syntholu chváli. Táto látka z neho spravila doslova monštrum a prezývka Hulk je tak na mieste. Hoci si stále nevie nájsť priateľku, ako sám hovorí, pri pohľade do zrkadla sa sám sebe páči, a to mu ku šťastiu stačí. S užívaním syntholu nesúhlasí ani jeho kamarát Fernando, no Valdirovi už asi nič nepomôže.

Oil Crucifix!  #oil  #synthol

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Pred plnením si svojho sna stať sa Arnoldom Schwarzeneggerom bol Valdir zapletený s drogami a počas ich užívania schudol niekoľko kilogramov. Preto s nimi skoncoval, vybral sa do posilňovne, no progres bol pomalý a jedného dňa mu priamo v posilke ponúkli synthol. Valdir si okamžite vybudoval na ňom závislosť, ktorej sa nevie zbaviť do dnešného dňa a stále chce byť väčší a väčší. Podarilo sa mu nabrať už 25 kilo, no podľa jeho slov má silu stále rovnakú (kto by to bol povedal). Lekári ho už aj varovali, aby s tým okamžite skoncoval a že mu hrozí až amputácia, Valdira však už, žiaľ, nič nezastaví.

Front double tumors!! #synthol #oil #oilympia

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Digging for oil.  #synthol  #oil #whateverittakes

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Oily traps ! ! !  #oil  #synthol  #traps

Fotka uverejnená používateľom Valdir Segato (@goldeneraclassics),

Domov
Zdieľať
Diskusia