Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2016, 15:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Denzel Washington sa čoby smetiar obtĺka náročným životom černocha v Amerike v roku 1950

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dráma Fences bude ašpirovať na Oscarov. Prvý teaser trailer tomu viac než napovedá.

Mám dojem, že Denzelovi rola neskutočne sadne. A tuší to asi aj on sám, keďže sa čoby režisér sľubnej drámy Fences dosadil na hlavnú postavu. Stvárnil ju pritom aj v rovnemennej divadelnej hre podľa príbehu Augusta Wilsona oceneného Pulitzerovou a Tony cenou. Denzel a niekoľko ďalších hercov, ktorí si svoje roly zopakujú v decembrovej dráme, hviezdli pred 6 rokmi na parkete Broadwayu. Nebude teda pre nich ťažké vkĺznuť späť do úloh. 

Dej sa odohráva v období päťdesiatych rokov minulého storočia. Vo svete stále panujú konflikty ohľadom rasy a práve toto bude faktorom, okolo ktorého sa bude príbeh točiť. Vo filme sa pozrieme na Troya (Denzel Washington), bývalú baseballovú hviezdu afroamerického pôvodu. Jeho život sa vybral iným smerom a nakoniec skončil s prácou zberača odpadu. Pre svoju rodinu však chce len to najlepšie a pokúsi sa vypracovať vyššie. Okrem Denzela si zahrá aj Viola Davis a premiéry sa dočkáme 25. decembra. Zaujal vás trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia