Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2016, 22:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Warcraftu začína natáčať temné mestské sci-fi s názvom Mute, ktoré nás zavedie do futuristického Berlína

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Duncan Jones oprášil svoj dlhodobo chystaný projekt a jeho natáčanie započne už budúci týždeň.

Aj keď od premiéry filmového Warcraftu ubehli už viac ako tri mesiace, zo strany štúdia stále nepadlo žiadne oficiálne vyhlásenie o prípadnom pokračovaní. A keďže snímka v réžii Duncana Jonesa nedokázala zarobiť toľko, ako si mnohí pôvodne predstavovali, tak sa ani nie je veľmi čomu čudovať. Kým sa teda dočkáme nejakých ďalších informácií, presuňme sa k už spomínanému Jonesovi, ktorý k svojmu nadchádzajúcemu projektu tentokrát príliš ďaleko chodiť nemusel. Ako sa totiž pochválil prostredníctvom svojho účtu na Twitteri, už budúci týždeň začína natáčať svoje dlhodobo pripravované sci-fi s názvom Mute.

Príbeh sa bude odohrávať štyridsať rokov odo dneška a zavedie nás do Berlína, kde sa to iba hemží imigrantmi. Tu sa zoznámime s nemým barmanom menom Leo Beiler (Alexander Skarsgård - The Legend of Tarzan), ktorého jediným dôvodom na život v tomto meste je jeho láska. Tá však akosi zmizla. Chlapík sa ale nevzdáva a rozhodne sa svoju milú nájsť. Popri tom, ako sa dostáva do čoraz hlbších a odvrátenejších častí Berlína, spoznáva zvláštnu dvojicu amerických chirurgov (vedenú postavou Paula Rudda - Ant-Man), vďaka ktorej by sa mohol dostať na tú správnu stopu. Musí už iba zistiť, či im môže vlastne dôverovať.

Duncan taktiež prezradil, že tento mestský sci-fi thriller s veľmi podivným tónom, ktorý nebude iba temný, ale aj zábavný, mal byť pôvodne jeho prvotinou, v tej dobe však išlo vraj o príliš ambiciózny projekt, takže bol nakoniec odložený. No oveľa zaujímavejšou novinkou je skutočnosť, že Mute by malo byť nejakým spôsobom prepojené s jeho sci-fi Moon z roku 2009, čo dokonca potvrdzuje aj účasť Sama Rockwella, ktorý by si mal podľa IMDb opäť zahrať postavu Sama Bella. Či už je ale totožnosť Rockwellovho hrdinu na sto percent dôveryhodná, s istotou zatiaľ potvrdiť nemôžeme. Na ďalšie správy si preto budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Na záver si tak vychutnajte aspoň prvý concept art, ktorý bol zverejnený spoločne s oznámením blížiacej sa produkcie.

Domov
Zdieľať
Diskusia