Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2016, 18:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pripravuje sa prequel k Mad Max: Fury Road zameraný na Furiosu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vráti sa George Miller do Austrálie s novým scenárom a plánom priviesť na plátna Furiosu?

Maxa sme vo Fury Road mali radi a rovnako tak aj Furiosu, všetci by ale skôr uvítali pokračovanie Maxovho príbehu než prequel k minuloročnému akčnému blockbusteru numero uno. Na druhej strane, možno by bolo atraktívnejšie pozerať sa na ideológiu okolo Immortan Joa. Vrátili by sa prakticky všetky postavy okrem Hardyho Maxa, ktorého začlenenie do príbehu by mohlo byť problematické. Zmluvu má však na minimálne ďalšie 2 filmy z tohto prostredia, takže sa len ťažko verí tomu, že by ho Warner a George Miller nepovolali aj tentoraz. 

So správou o prípravách na prequeli prišlo austrálske médium Herald Sun, ktoré údajne prišlo k pár informáciám. Nielenže sa ku kormidlu podľa nich má vrátiť režisér George Miller, natáčať sa údajne má začať ešte tento rok. Ich informácie taktiež hovoria o prítomnosti Hardyho Maxa, no ako vravíme, jednak to veľmi nedáva zmysel a jednak je ešte všetko vo hviezdach. Na ďalšie informácie si ešte počkáme, no dúfame, že sa do Wastelandu vrátime čím skôr. 

Domov
Zdieľať
Diskusia