Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2016, 16:31
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Režisér hororu Zhasni a zomrieš predstavuje démonické pokračovanie o bábike Annabelle v atmosférickom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dopadne druhá Annabelle, tentokrát od režiséra Lights Out, lepšie ako tá predchádzajúca?

Prvý spin-off ku skvelému Conjuringu bol kvalitatívny prepadák, no vo svete zarobil viac ako slušné peniaze. Tvorcovia nezaháľajú a značku sa rozhodli budovať aj naďalej. Výsledok? Annabelle 2, ktorá bude s najväčšou pravdepodobnosťou prequel k jednotke. Stále tam však svieti iskrička nádeje. Na režisérsku stoličku totiž zasadne David F. Sandbergznámy vďaka filmu Lights Out (Nezhasínaj!/Zhasni a zemřeš), ktorý milo prekvapil nie len divákov, ale aj kritikov. Scenár si do rúk bohužiaľ opäť zobral autor jednotky Garry Dauberman, avšak pred kamerou uvidíme viac ako sympatické tváre.

Vo filme si zahrajú Miranda Otto (Homeland, Eowyn z Pána Prsteňov), Stephanie Sigman (Narcos) či Alicia Vela-Bailey (Lights Out, Agents of S.H.I.E.L.D.). Príbeh sa tentokrát zamerá na výrobcu bábik a jeho manželku, ktorí otvoria dvere svojho domova pre mníšku a niekoľko detí z blízkeho detského domova. Nižšie si môžete pozrieť prvý „oznamovací" teaser trailer so scénou z filmu a my iba dúfame, že sa podobná atmosféra bude niesť celou stopážou. Druhá Annabelle premiéruje 19. mája roku 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia