Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 16:00
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

7. séria Game of Thrones prinesie návrat viacerých postáv. Dočkáme sa Gendryho?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Čo nás čaká v novej sérii napovedá hlavne obsadenie staronových hercov.

Každý z nás momentálne očakáva siedmu sériu najpopulárnejšieho seriálu súčasnosti, Game of Thrones. Ako už viete, tá dorazí s veľkým časovým oneskorením, no mnoho hercov sa už teraz potuluje po uliciach Belfastu, kde sa z veľkej časti nakrúca. Fanúšikovia sú ale na každom rohu, takže nikto nemá šancu sa schovať. Pred pár dňami sme napríklad mohli vidieť Sophie Turner a Maisie Williams, no o tých je samozrejme známe, že ich v novej sérii uvidíme. Otáznik v súčasnosti visí nad mnohými postavami, ktorých osud je neistý. To, že ich videli ľudia v Belfaste ale napovedá o ich účasti na nakrúcaní. O koho teda ide?

Prvým z dvojice videných je Iain Glen, herec stvárňujúci Joraha Friendzone Mormonta. Ten je momentálne nakazený chorobou, ktorá z neho urobí kamenného muža. Jeho láska a chorobná lojálnosť k Daenerys ho však prinúti konať a hľadať liek na túto zákernú chorobu. Odpoveď na to, či sa mu ho podarí nájsť, aby potom mohol stáť po jej boku v Kráľovom prístavisku by sme sa teda mali skutočne dozvedieť v siedmej sérii. Ďalšou, nemenej zaujímavou postavou, ktorej herca bolo možné vidieť v Belfaste, je Gendry v podaní Joa Dempsieho. Posledný žijúci bastard kráľa Roberta Baratheona vyplával v tretej sérii na more za pomoci Davosa, keďže Melisandre chcela využiť jeho krv na mágiu. Momentálne ide o jediného žijúceho právoplatného následníka trónu, takže všetci s napätím očakávame, kam ho vlny odniesli. Je možné, že sa opäť pripojí k Bratstvu, ktorého členom je teraz aj Sandor „Hound“ Clegane. Ten by ho mohol zobrať pod svoje ochranné krídla, no všetko je len v rovine dohadov. To, že sa herec objavil v blízkosti pľacu ale nemusí okamžite znamenať aj jeho účasť v siedmej sérii.  Potešila vás informácia o pravdepodobnom návrate oboch týchto postáv?

Domov
Zdieľať
Diskusia