Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 15:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Disney nás očarilo nádherným animákom o dobrodružstve na oceáne. Moana konkuruje Zootopii v úžasnom traileri!

FILMY A SERIÁLY MOANA
Uložiť Uložené

Užite si skvelý trailer pre očakávaný animák Moana od Disney.

Nečakali sme, že Moana bude vyzerať tak dobre. Disney Animations nás ale neprestávajú udivovať každým novým projektom. Posledné roky sú to oni, kto nám do kín dodáva tie najoriginálnejšie, najvtipnejšie a najlepšie animáky celkovo. Zdá, sa že v tom budú pokračovať aj túto jeseň, kedy premiéruje Moana. Dnešný trailer sľubuje veľké dobrodružstvo na mori, prekrásnu animáciu, sympatické postavy, lákavý hlas Dwayna Johnsona a taktiež niečo pre najmenších, nakoniec, pár tých vtipov bolo určeným práve im. Môžeme však smelo povedať, že na Moanu budú chodiť všetky vekové skupiny a nezdá sa, že by mala niekoho sklamať. Budeme teda držať palce. 

Tešiť sa môžeme hlavne na postavy, z ktorých jednej prepožičia hlas (a sčasti aj výzor) Dwayne Johnson a druhej 14-ročná Havajčanka Auli’i Cravalho. Dej je zasadený do Južného Tichomoria, kde sa Moana Waialiki, mladá dievčina, ktorá je zároveň aj rodenou navigátorkou, rozhodne pre nebezpečnú a dobrodružnú plavbu s cieľom nájsť bájny ostrov. Aby to však dokázala, bude mueiseť nájsť legendárneho poloboha menom Maui. Spoja teda svoje sily a vydajú sa naprieč šírym oceánom, kde budú musieť čeliť obrovským morským živočíchom a všemožným nástrahám. Premiéra je stanovená na 23. novembraRežíruje Ron Clements spolu s Johnom Muskerom (The Little Mermaid, Aladin), ktorí sa postarali aj o scenár, no s jeho písaním vypomohol aj Taika Waititi (What We Do in the Shadows, Boy).

Disney nás očarilo nádherným animákom o dobrodružstve na oceáne. Moana konkuruje Zootopii v úžasnom traileri!
Zdroj: Disney Animation Studio
Domov
Zdieľať
Diskusia