Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. septembra 2016, 19:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton a ďalší špičkoví herci žiaria v emotívnom traileri drámy, ktorá si robí zálusk na Oscara

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Will Smith si znova užíva herectvo a my spolu s ním.

Willa Smitha má snáď každý z nás rád. Priniesol nám množstvo skvelých filmov, či už šlo o komédie, drámy, historické snímky, sci-fi či akčné filmy. Je to nepochybne skvelý herec, ktorý však urobil pár zlých rozhodnutí. Prskať na Hollywood a zamerať sa na tlačenku svojho syna do odvetvia, v ktorom jednoducho nemal čo robiť, mu zabralo príliš veľa energie a času. Na našu smolu sa tak na istý čas prestal venovať filmom, respektíve zanevrel na tie naozaj kvalitné projekty. Keď si ale uvedomil, že z Jadena nebude herecká hviezda a všetko si v hlave upratal, začal sa čoraz viac rozprávať s agentom, ktorý mu konečne začal posúvať aj atraktívne ponuky. Hancock patrí medzi moje najvačšie guilty pleasures a aj keď viem, že mal množstvo chýb, som si istý, že s poriadnejším scenárom, režisérom a soundtrackom by sa z tejto témy dalo vyťažiť oveľa viac. Snáď teda aspoň v pokračovaní.

4 roky ticha ustali s treťou časťou Mužov v čiernom, no a odvtedy to už išlo dole vodou. Chuť sebe a fanúšikom napravil drámou Concussion. Ignorácia snímky Akadémiou nahnevala aj jeho manželku, ktorú ale vtipne zotrel na odovzdávaní Oscarov Chris Rock. Fajku si môžeme odškrtnúť aj za Suicide Squad ako celok, pričom hviezdil hlavne Smith. Okrem toho ho ešte uvidíme v dvoch ďalších častiach Bad Boys, celkom určite aj v ďalších plánoch DCEU, v dráme American Can, no a dnes si niečo povieme o dráme Collateral Beauty, keďže bude s určitosťou ašpirovať na Oscara. Pôvodne mal režírovať Alfonso Gomez-Rejon (Me & Earl & the Dying Girl), čo by nás asi potešilo viac, ten sa však rozhodol od projektu dištancovať po tom, čo sa podľa jeho slov stal niečím, na čo nekývol. 

Začnime samotným trailerom. Debutové zábery od režiséra Davida Frankela (Diabol nosí pradu, Rok vtákov, Životná šanca či Manželská terapia) stavajú na silu kvalitných, známych a hlavne úspešných hercov, ktorí snímku bez problémom predajú už len svoju prítomnosťou. Poteší teda, keď trailer ponúka aj atraktívny materiál a šikovne vnadí na to, čo nás bude čakať v celom príbehu. Ten nás zavedie do New Yorku a sústredí sa na reklamného manažéra (Smith), prežívajúceho hlbokú osobnú tragédiu. Zomrie mu dcérka, a to ho položí. Ako forma istej duševnej liečby mu slúži písanie listov. Nie však ľuďom, ale veciam či neživým objektom, ako napríklad smrti, času, láske... Jeho kolegovia sa snažia o to, aby sa z depresie vymanil, takže prídu s netradičným plánom. Ten však nefunguje tak, ako bolo pôvodne v pláne. Viac v traileri nižšie.

Scenár má na starosti Allan Loeb (Just Go with It, 21) a premiéra je predbežne naplánovaná na 15. decembra 2016. Okrem Willa Smitha uvidíme hercov, ako napríklad Edward Norton (Fight Club), Keira Knightley(The Imitation Game), Michael Peña (The Martian), Naomie Harris (Spectre), Jacob Latimore (The Maze Runner) spoločne s oscarovou Kate Winslet (The Reader) a Helen Mirren (The Queen). Treba uznať, že táto zostava je viac než skvelá. Snímku mali najskôr ťahať Hugh Jackman a Rooney Mara, ale tí kvôli iným povinnostiam taktiež odstúpili. Zaujal vás trailer?

Nabité zoskupenie, čo poviete? 

Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton a ďalší špičkoví herci žiaria v emotívnom traileri drámy, ktorá si robí zálusk na Oscara
Zdroj: Biography

Zľava doprava: Keira Knightley, Will Smith, Helen Mirren, Edward Norton, Naomie Harris a Michael Peña

Domov
Zdieľať
Diskusia