Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2016, 12:34
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Legendárna hra Duke Nukem 3D sa vracia! Po rokoch v novom kabáte a s hneď niekoľkými novými levelmi

TECH
Uložiť Uložené

Presne na 20. výročie. PC, Xbox aj PlayStation.

90. roky sa nespájajú iba s Tamagotchi alebo Pokémonmi, ale aj niektorými, dnes už zabudnutými počítačovými hrami, ktoré sme hrávali ešte na starom Pentiume a obrovskom CRTčku. Jedna z nich sa však nakoniec po dvoch dekádach vráti medzi nás. Duke Nukem totiž opäť plánuje zabrániť ďalšej invázii krvilačných mimozemšťanov, ktorí si robia zálusk na planétu Zem. Všetko začne v deň 20. výročia od príchodu na trh, čo bolo v roku 1996. Čo všetko teda môžeme - okrem zaručenej zábavy - očakávať?

Okrem piatej epizódy Alien World Order s ôsmymi originálnymi levelmi od pôvodného tvorcu je v zozname aj vynovená grafika či nová hudba vrátane nových hlášok legendárnej virtuálnej postavičky, za ktorými stojí stále ten istý človek, Jon St. John. Ak niekto zatúži po klasickej 2.5D grafike s retro nádychom, nastavenia ponúkajú jednoduché a rýchle prepínanie z modernejšieho renderovacieho režimu True3D, ktorý slúži na poskytovanie plnohodnotného 3D zážitku. Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour dorazí do PC, Xboxu One a PlayStation 4 už 11. októbra.

"Damn! Shake it baby!"

Domov
Zdieľať
Diskusia