Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 15:34
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bolestivá paintballová výzva, v ktorej nezostalo sväté ani jedno miesto na tele. Dostal zásah medzi nohy Matúš či Asimister?

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Asimister tentoraz zvolil o čosi mužnejšiu výzvu.

Slovenskí youtuberi Matúš a Asimister si ešte na začiatku leta zmerali sily vo výzve, ktorej nesplnenie znamenalo jedenie (ne)chutných kobyliek a keďže hra UFC priala viac Asimisterovi, intenzívnejší gurmánsky zážitok pripadol na Matúša. Prešlo zopár týždňov a chlapci sa spamätali z toho, čím si museli prejsť v prvej výzve, a tak prišla na rad aj tá druhá a môžeme rovno skonštatovať, že tentoraz bola o čosi mužnejšia. Asimister nechcel iba sedieť pred televízorom a Matúša dotiahol zahrať si paintball, lenže aj táto hra mala menší háčik. Výzva spočívala v tom, že sa chlapci museli presunúť z bodu A do bodu B a počas samotného presunu na nich pálil najskôr jeden a potom rovno dvaja odstreľovači. Kto už niekedy hral paintball vie, že dostať poriadnu dávku guličiek do tela nie je žiadna zábava.

Víťazom sa stal ten z nich, ktorý celý presun zvládol s menším počtom zásahov na svojom tele, a to ani zďaleka nebolo všetko. Porazený YouTuber nielenže zostal zahanbený, ale ešte aj musel celú paintballovú akciu zacvakať Kartou, ktorá sa nedá kúpiť. Kartu, ktorá sa nedá kúpiť a k nej bonus vo výške 30 eur máš ešte stále šancu do konca septembra získať aj ty prostredníctvom Tatra Academy. Stačí, že si po jej zvládnutí založíš nový Študentský účet, zaplatíš aspoň 3-krát kartou a onedlho ťa bude doma čakať karta, ktorú ti budú všetci závidieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia