Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2016, 20:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jumanji s The Rockom nebude reboot, ale pokračovanie klasiky s Robinom Williamsom

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Natáčanie dobrodružného filmu začína už o dva týždne.

Dwayne „The Rock“ Johnson, ktorý sa motá okolo nového spracovania známeho hitu Jumanji, už okolo tohto projektu prezradil niekoľko zaujímavých informácii, okrem iného aj dátum premiéry. A teraz vo svojom poste na Instagrame opäť o kúsok viac poodhalil, čo vlastne diváci môžu od nového filmu čakať.

Stalo sa tak pri príležitosti ukončenia nakrúcania Fast and Furious 8 a okrem tradičných poďakovaní štábu či štúdiu prišlo na pretras aj Jumanji. The Rock je podľa svojich slov pripravený vrhnúť sa s nadšením do adaptácie detskej knižky Chrisa Van Allsburga (ktorý na film bude dohliadať ako výkonný producent) a okrem iného objasnil, či vlastne pôjde o reboot, remake alebo pokračovanie klasického hitu s Robinom Williamsom.

„A v najbližších dvoch týždňoch sa stretnem so starými kamošmi Kevinom Hartom a Jackom Blackom, s ktorými budeme mať tú česť predstaviť novej generácii úžasný svet Jumanji. Zdôrazňujem, že nerobíme reboot, ale skôr pokračovanie pôvodného, parádneho príbehu.“

Jumanji s The Rockom nebude reboot, ale pokračovanie klasiky s Robinom Williamsom
Zdroj: comicbook.com

Určite potešujúce správy a určite neľahká úloha. Bude mimoriadne zaujímavé sledovať, ako tvorcovia dejovo nadviažu na pôvodný film, resp. do akej miery skutočne pôjde o pokračovanie. Ako sa The Rock nedávno nechal počuť, fanúšikovia pôvodného Jumanji by mali mať pokojný spánok – nový film by mal ctiť rovnako ducha knižnej predlohy aj pôvodného filmu a zároveň predstaviť novú, originálnu víziu. Múdrejší samozrejme budeme po prvých traileroch a hlavne, keď si Jumanji konečne pozrieme na veľkom plátne. Premiéra je stanovená na 28. júl 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia