Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2016, 17:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chlapec posadnutý desivým démonom si láme väzy v lákavej ukážke seriálového Exorcistu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Budeme televízneho Exorcistu milovať tak isto, ako jeho kultového predchodcu zo strieborného plátna? Nuž, uvidíme. Nové video si ale pozornosť určite zaslúži.

Pokiaľ sa zaujímate o seriálové novinky každého druhu a zároveň vám nevadí občas investovať čas do nejakej tej zaujímavej televíznej adaptácie slávneho filmu či série, ktorých je mimochodom v poslednej dobe naozaj požehnane, tak vám určite neunikol ani nadchádzajúci The Exorcist od stanice FOX. A ako už samotný názov napovedá, ide o seriálové spracovanie slávnej rovnomennej oscarovej snímky z roku 1973, čo nás na celom projekte upútalo rozhodne najviac. Sme teda radi, že sa po nedávnom debutovom traileri z Comic-Conu môžeme opäť raz pokochať ďalšími lákavými zábermi, tentokrát však v podobe akéhosi nahliadnutia za oponu. V nižšie priloženom videu tak okrem niekoľkých celkom nových momentov nájdete napríklad aj samotného scenáristu a výkonného producenta Jeremyho Slatera, ktorý sa na tému televízneho Exorcistu malinko rozpovedal. Premiéra je naplánovaná na 23. septembra. Dáte tomuto seriálu šancu?

Chlapec posadnutý desivým démonom si láme väzy v lákavej ukážke seriálového Exorcistu
Zdroj: FOX
Domov
Zdieľať
Diskusia