Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2016, 9:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Hearthstone sa dočká ďalšej expanzie, Blizzard predstavuje adventúru One Night in Karazhan

TECH
Uložiť Uložené

Kartičky sú späť!

Hráči populárneho Hearthstone: Heroes of Warcraft sa opäť majú načo tešiť. V hre totiž pristane nová dobrodružná adventúra s názvom One Night in Karazhan, ktorú si môžu vychutnať už o dva týždne, 13. augusta. Ako už je zvykom, expanziu bude tvoriť trinásť hier, ktoré sú rozdelené do štyroch krídiel, pričom každé z nich sa otvorí vždy v nasledujúcu sobotu.

Cena celej, už štvrtej adventúry je 19,99 $, no zarytí hráči si môžu rozšírenie stále kúpiť aj za hernú menu - 2800 coinov, no už prvú štvrtinu rozšírenia dáva Blizzard na skúšku zadarmo.

Blizzard od nového dodatku pre obľúbenú kartovú hru sľubuje zavedenie novej hernej mechaniky v podobe portálov a celkové zrýchlenie hry, nie však podporovaním agresívnych balíkov. Na hráčov čaká 45 kariet, z toho 5 legendárnych. Navyše ďalšie dve dostanú všetci hráči pri vyjdení expanzie úplne zdarma. Na svoje si majú prísť aj milovníci World of Warcraft, kedže zahmlená veža Karazhanu je jedným z najtajomnejších miest v celom svete WoW - Azerothe. Tentokrát sa však vo veži objavíme ešte pred zavraždením jej obyvateľa, mága Medivha. Ten nás však teraz pozýva na najväčšiu párty v celom Azerothe. Ako správni hostia sme dorazili skôr a zistili, že Medivh sa stratil. Jeho mágia vo veži sa začína správať divne a tak je len na hráčovi, aby prekonal nástrahy veže Karazhanu.

Domov
Zdieľať
Diskusia