Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2016, 20:35
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Flash a Arrow v prvých traileroch nových sérií. Ktorý z hrdinov dokázal zaujať viac?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Comic-Con v San Diegu bol štedrý aj k niektorým televíznym komiksovkám, čo potvrdzujú aj debutové momenty pre Barryho Allena a Olivera Queena.

Na tohtoročnom Comic-Cone sa popri zverejňovaní ohromného množstva informácií a rôznych lákavých záberov pre tie najočakávanejšie snímky rozhodne nezabudlo ani na niekoľko projektov z televíznej produkcie. Do tejto skupiny patrí aj Flash spolu s Arrowom, ktorí potešili svojich priaznivcov a odhalili niekoľko vôbec prvých momentov z ich nadchádzajúcich seriálových dobrodružstiev. Čo sme sa teda dozvedeli?

Čo sa tretej série Flasha týka, máme sa skutočne na čo tešiť. Po nedávnom odhalení názvu pilotnej epizódy, ktorým je „Flashpoint“, sa nám totiž adaptovanie slávneho príbehu oficiálne potvrdilo aj prostredníctvom novučičkého videa, ponúkajúceho krátky náhľad do blížiacej sa série. Vďaka najnovšej ukážke tak vieme, že Barryho rodičia sú síce živí a zdraví, šarlátový rýchlik však svojim zásahom do minulosti zmenil sled udalostí, čím spôsobil katastrofálne roztrieštenú alternatívnu realitu s množstvom zmien.

Pokiaľ si na záverečné sekundy druhej série akosi nedokážete takto v rýchlosti spomenúť, tak vedzte, že Barry Allen sa opäť raz vrátil späť v čase, no tentokrát už svoju matku Noru pred Reverse-Flashom zachránil. Toto rozhodnutie teda jasne odkazuje na komiks s názvom Flashpoint, ktorý sa v roku 2013 dočkal aj skvelého animovaného spracovania, a to v podobe Justice League: The Flashpoint Paradox. Premiéra tretej, mnohými nesmierne očakávanej série je naplánovaná na 4. októbra 2016. Či ale dianie vo Flashovi ovplyvní aj ostatné komiksové projekty od televíznej stanice The CW, s absolútnou istotou momentálne potvrdiť nevieme. U Arrowa je to však viac než pravdepodobné.

O nadchádzajúcej, už v poradí piatej sérii Arrowa sme síce doposiaľ veľa informácií nemali, to sa však dneškom aspoň trochu mení, pretože, rovnako ako v prípade Barryho Allena, aj Oliver Queen konečne dostáva čerstvú porciu úplne nových záberov. Nižšie priložené video nám tak v krátkosti odhalilo ďalšieho tajomného záporáka, pričom potvrdilo, že Arrow tím sa s nedostatkom ľudí vysporiada zahájením akéhosi náboru. Vo flashbackových scénach sa zasa k slovu dostane aj Anatoly a Bratva. Žiaľ, prvý dojem z tejto ukážky je viac rozpačitý, než pozitívny a všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že kvalita seriálu zotrvá vo vodách hlbokého priemeru aj tentokrát. Všetko ale môže byť pokojne inak a my budeme nakoniec veľmi milo prekvapení. Po dvoch zmrvených sériách by sme si to od tvorcov určite zaslúžili. V tomto prípade je premiéra naplánovaná na 5. októbra 2016.

Ako tieto zábery zo San Diega zapôsobili na vás? A čo očakávate od jednotlivých sérií vyššie spomínaných hrdinov? Rozhodne sa s nami nezabudnite podeliť o vaše dojmy v komentároch. Ak budete mať záujem, tak aj tento rok pre vás krátko pred premiérami seriálov pripravíme prehľadné previews so všetkými dôležitými informáciami a zaujímavosťami.

Domov
Zdieľať
Diskusia