Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2016, 21:40
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Simulátor ženského orgazmu prišiel na Android. Apple ho zo svojho obchodu radšej vylúčil

TECH IPHONE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Apple dal aplikácii ban. Na Androide ju však môžete hrať i naďalej.

Preraziť s aplikáciou v dnešnej dobe tak, aby o nej písali snáď všetky médiá, už vôbec nie je jednoduché. Mali sme tu ošiaľ v podobe Flappy Bird a iných "rýchlo kvasených" a zároveň vysoko-navýkových hier, avšak popri záchodových tituloch radi píšeme aj o skvelých hrách, ktoré vás neomrzia už po pár minútach. Tentokrát však ide skôr o zaujímavý koncept ako o niečo, čo by ste vo vytržení hrávali deň i noc.

Po simulátore kozy či chleba prichádza simulátor ženského orgazmu alebo aj La Petite Mort od vývojárskeho štúdia Lovable Hat Cult. Autori ho opisujú ako abstraktný erotický hudobný simulátor, ktorý nezobrazuje nahotu, avšak po zvukovej stránke a z hľadiska ovládania sa hra až príliš približuje uspokojovaniu ženského pohlavia, čo zrejme naštvalo inžinierov v Cupertine keď im to manželky prikázali hrať a hru definitívne vyradili z obchodu s aplikáciami.

Podstatou appky nie je nič iné, ako ťahanie prsta po vypixelovanej ploche za sprievodu nezvyčajných zvukových efektov. Žiadne skóre ani postup do vyššieho levelu, jediné, čo sa vám odomkne, budú nové "skúsenosti" založené na vašich predchádzajúcich pohyboch. Podarí sa vám zatancovať prstom na obrazovke displeja tak, aby vám explodovali reproduktory (a nie len ony)? La Petite Mort vás vyjde na 2,42 €, či vám však dokáže doručiť jedinečný zážitok necháme už na vás. 

Simulátor ženského orgazmu prišiel na Android. Apple ho zo svojho obchodu radšej vylúčil
Zdroj: www.theguardian.com
Anketa:
Zahrali by ste si?
Áno
Nie
Áno
64 %
1155 Hlasov
Nie
36 %
661 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia