Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2016, 23:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie Sicaria ponesie názov Soldado. Vráti sa Villeneuve k réžii a ktoré postavy uvidíme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O príbehu zatiaľ nevieme zhola nič, no niekoľko ďalších zaujímavých informácií sa predsa len objavilo.

Minuloročnú snímku Sicario, ktorú natočil nekorunovaný kráľ súčasných atmosferických thrillerov, kanadský režisér Denis Villeneuve, sme si zamilovali takmer okamžite, o čom, koniec koncov, svedčí aj skutočnosť, že sa umiestnila v hornej polovici nášho rebríčka najlepších filmov roku 2015. Oznámenie pokračovania ešte pred samotnou premiérou síce mohlo pôsobiť trochu odvážne, po skvelom diváckom úspechu filmu však už muselo byť každému jasné, že sa chystaný sequel s názvom Soldado bezpochyby zaradí medzi tie najočakávanejšie projekty najbližších rokov. Ak sa teda na druhú časť tešíte rovnako ako my, tak vedzte, že sa konečne objavilo niekoľko zaujímavých noviniek.

Keďže sa Villeneuve upísal ďalšiemu Blade Runnerovi, musela sa nájsť vhodná náhrada, ktorá by ho na režisérskej stoličke vystriedala. A ako už názov článku napovedá, príležitosti sa chopil Talian menom Stefano Sollima (Suburra, seriál Gomorrah). Aj keď jeho filmové či televízne projekty nie sú v našich končinách príliš známe, ich nemalá kvalita naznačuje, že by sme sa mohli dočkať naozaj dôstojného nástupcu. Sollima bude mať navyše k dispozícii aj Taylora Sheridana, ktorý sa po Sicariu opäť raz chopí scenára. Čo sa hereckého obsadenia týka, vrátiť by sa mal nielen oscarový Benicio Del Toro (21 Grams, Traffic) čoby Alejandro Gillick, ale aj CIA Agent Matt Graver v podaní Josha Brolina (No Country for Old Men, American Gangster). S účasťou Emily Blunt sa nepočíta. Natáčanie je momentálne naplánované na jeseň.

Pokračovanie Sicaria ponesie názov Soldado. Vráti sa Villeneuve k réžii a ktoré postavy uvidíme?
Zdroj: Fabio Lovino
Domov
Zdieľať
Diskusia