Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2016, 11:36
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Raper Vec porozprával o vzťahu k vede a novým technológiám. Prezradil aj info o pripravovaných novinkách, ktoré chce vypustiť ku koncu roka

HUDBA VEC VIDEO
Uložiť Uložené

Do Parku prijal pozvanie raper Vec. Aký ma vzťah k moderným technológiam a aké novinky pripravuje?

V pondelok popoludní už tradične prebiehalo v Zóne by Refresher natáčanie relácie Park. Tentokrát tu avšak bolo o čosi rušnejšie, pretože Park ovládla virtuálna realita. Návštevníci, ktorí sa prišli na natáčanie pozrieť, si mohli vyskúšať tieto moderné okuliare, ktoré ťa vezmú do virtuálneho sveta plného neobmedzených možností. Presne na túto tému sa s moderátormi Ondrom a Zitronom porozprával aj raper Vec, ktorého mimochodom budeš môcť už čoskoro zahliadnuť v novej relácii venovanej vede a technike, kde bude vystupvoať ako "sprievodca" novými technológiami. Vec prezradil aj informácie o novinkách, ktoré chystá ku koncu roka. Celý rozhovor si môžeš pozrieť vo videu. 

Nezabudni sledovať reláciu Park plnú zaujímavých tém a hostí. Nový diel si môžeš pozrieť každú sobotu o 10:40 na Jednotke a predĺženú, hodinovú verziu vždy v pondelok o 14:00 na Dvojke. Všetky podstatné informácie a rovnako aj súťaže o vecné ceny môžeš checkovať na oficiálnej Facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia