Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2016, 11:27
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Internet je pohoršený fotkou z najnovšej kampane Calvin Klein. Vraj je sexistická a pripomína materiál pre pedofilov

ZAUJÍMAVOSTI KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Záber zospodu na pózujúcu Klaru Kristen, ktorý odhaľuje jej nohavičky aj okolie intímnej oblasti, vyvolal na internete vlnu pohoršenia.

Pravdepodobne si u nás zachytil článok o najnovšej kampani na spodné prádlo Calvin Klein, ktorá posunula hranice série I in #MyCalvins do trochu odvážnejších vôd a to i vďaka citeľnému sexuálnemu podtónu takmer všetkých prítomných záberov. Táto reklama vyvolala ako u nás, tak aj po celom svete zmiešané reakcie, no treba povedať, že v mnohých prípadoch prevažovali tie negatívne, hlavne čo sa týka jednej špeciálnej fotografie. Keď sa na Instagram Calvin Klein dostala fotka herečky Klary Kristen, ktorá je zhotovená zospodu a zachytáva primárne vnútro jej stehien, ľudia okamžite reagovali pohoršene a značke to dali poriadne pocítiť. V komentároch sa najčastejšie objavovali slovné spojenia ako materiál pre pedofilov (hoci má Klara 22 rokov, vyzerá na podstatne menej), prehnane sexistické, zachádzajúce aj k hraniciam porna, no a odniesli si to i ľudia z marketingu, ktorí podľa mnohých zašli v tomto prípade až príliš ďaleko. Aký je tvoj názor? Mali by sa takéto reklamy stopnúť alebo je to v poriadku, keď s tým súhlasila samotná zobrazená plnoletá osoba?

Stačí, keď klikneš na komentáre a celá zbierka sa ti zobrazí.

Take a peek: @karate_katia, photographed by @harleyweir for the Spring 2016 advertising campaign. #mycalvins

Fotka uverejnená používateľom Calvin Klein (@calvinklein),


Domov
Zdieľať
Diskusia