Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2016, 23:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Black Panther nám v nových záberoch dáva jasne najavo, že na Civil War by sme mali zájsť do kina čo najskôr

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový televízny spot dorazil do vôd internetu. Odhaľte Black Panthera tvár bez masky.

Predsa len sme sa dočkali, a koniec koncov to ubehlo aj celkom rýchlo. Za chvíľu je tu Strange, potom Spidey, Thor s Hulkom či Infinity War, a pritom sa nám to zdalo ako nekonečné množstvo čakania. Niektoré kiná začnú s predpremiérami už zajtra vo večerných hodinách, tí menej šťastní sa dočkajú až vo štvrtok. Našu recenziu by ste teoreticky mohli dostať ešte v deň celosvetovej premiéry, no nechceme ju uponáhľať. Ak sa však neviete dočkať, máme tu pre vás náhľad na slovenské titulky v oficiálnom traileri od distribútora Saturn a taktiež nový televízny spot, v ktorom vidíme Black Panthera bez masky. Snímka už začala s masívnym kasovým úspechom, očakáva sa, že do pondelka bude mať na konte cez 650 až 700 miliónov dolárov. 

Po udalostiach zaznamenaných vo filme Avengers 2: Vek Ultrona, sa pôvodný tím Avengers rozišiel a Steve Rogers preberá vedenie novopostaveného rovnomenného projektu, ktorý sa aj naďalej snaží chrániť ľudstvo. Dôjde však k ďalšiemu incidentu, v ktorom zohrajú Avengers nešťastnú úlohu. Politické tlaky vyústia do vytvorenia vládnej organizácie, ktorá má tím superhrdinov kontrolovať a riadiť. To ich rozdelí na dva tábory. Jeden vedie Steve Rogers, ktorý bráni nezávislosť Avengers, aby mohli svoju úlohu plniť bez vládnych zásahov. Druhý vedie Tony Stark, ktorý nečakane zastáva myšlienku vládneho dozoru a zodpovednosti. Každý si tak musí vybrať svoju stranu…

Domov
Zdieľať
Diskusia