Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2016, 13:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hororové sci-fi podľa knihy Stephena Kinga ožíva v strhujúcom traileri s hollywoodskymi hviezdami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Cell pojednáva o blízkej budúcnosti, kedy ľudstvo ovládnu mobilné telefóny a nastane apokalypsa.

Romány Stephena Kinga dostávajú v posledných rokoch celkom dosť filmových adaptácií. Stačí kliknúť semsem a pochopíte, čo máme na mysli. Dnes si predstavíme post-apo thriller Cell. Dej hovorí o ľudstve, ktoré zasiahne apokalysa. Nebudú to mimozemšťania, zombies, ani asteroidy či smrteľný vírus. Skrz mobilné telefóny sa začne vysielať signál zvaný Puls, ktorý z ľudí robí nemysliace a agresívne zvieratá. Či konajú na niečie rozkazy a čo alebo kto za tajomným signálom stojí, to sa dozvieme až v kinách. Prekvapivo pútavý trailer nás dostatočne nalákal na návštevu kina. Rozhodne budeme snímku sledovať aj naďalej.


Hlavné roly si zahrali Samuel L. Jackson, John Cusack a Isabelle Fuhrman Režíruje Tod Williams (Paranormal Activity 2The Door in the Floor) na základe knižného diela od Stephena Kinga. Do vybraných kín sa snímka dostane 8. júla, poteší však release na VOD v rovnaký dátum. Dáte filmu šancu?

Hororové sci-fi podľa knihy Stephena Kinga ožíva v strhujúcom traileri s hollywoodskymi hviezdami
Domov
Zdieľať
Diskusia