Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2016, 15:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

X-Men čelia vo finálnom traileri globálnej deštrukcii. Na pomoc im ale prichádza Wolverine!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

X-Men: Apocalypse zamieri do kín 19. mája. Nový trailer vás presvedčí, že chcete byť u toho.

Už len tri týždne aj pár dní nás delia od premiéry najveľkolepejšieho X-Men filmu všetkých čias. Teraz nehovoríme o kvalite či počte postáv, jednoducho sa mladí mutanti postavia doteraz najävčšej hrozbe, akej kedy ľudstvo čelilo. Apocalpyse sa prebúdza a nachádza svet v stave, aký nedokáže pochopiť a tolerovať. Postupne do svojich radov povolá 4 jazdcov, s ktorými sa rozhodne uvrhnúť svet do temnoty, len aby naň znova mohlo zasvietiť Slnko. Jazdcami sú Magneto, ktorý sa po udalostiach Days of Future Past uchýlil do Poľska a založil si rodinu, Psylocke - premiérujúca vo filmovom svete, Angel a Storm, dve ďalšie mladšie verzie mutantov, s ktorými sme sa už v minulosti stretli. Zatiaľ nie je známe, ako ich Apocalypse dokázal pretiahnuť na svoju stranu, keďže jasne pasie po globálnej deštrukcii s miliónovými stratami na životoch. Pevne však veríme, že scenár túto otázku zodpovie dostačujúco. Nakoniec, dej, motivácie postáv a scenár ako taký boli pri X-Men ságe v porovnaní s ostatnými komiksovými sériami najvčšou zárukou kvality. Finálny trailer zo všetkých troch rozhodne najlepší, odhaľuje mnohé nové zábery a taktiež si v ňom je už aj Quicksilver vedomý, kto je jeho otec. Najviac však všetkých potešil záver traileru, kedy sa tak trochu ukázal Wolvernie.

Uvidíme skutočne megalomanskú deštrukciu, nespočetné množstvo efektov, zdá sa, že aj pár významných úmrtí a taktiež niekoľko nových postáv. Celkovo uvidíme Apocalypsa (Oscar Isaac), Magneta (Michael Fassbender), Professora X (James McAvoy), Mystique (Jennifer Lawrence), Beasta (Nicholas Hoult),Quicksilvera (Evan Peters) či agentku MacTaggert z First Class (Robie Byrne). Z nových tvárí sa predstaví Cyclops (Tye Sheridan),Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jean Grey (Sophie Turner), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (sexi Olivia Munn), Archangel (Ben Hardy) či Jubilee (Lana Condor). Vráti sa aj Havok (Lucas Till), William Stryker a malé roly budú mať Plague, Caliban a Wolverine. Stále nám Singer musí vysvetliť, čo sa s ním stalo po DoFP.

Jeho záver bol prinajmenšom veľmi zvláštny, no Kinberg a Singer si to určite naplánovali presne podľa svojích vízií. Len včera sa potvrdila účasť ďalšej známej postavy, no my vás o to prekvapenie neukrátime. Snáď budú všetky otázky zodpovedané a snáď vás finálny trailer presvedčil o návšteve kina, pretože my sme už konečne na palube. Premiéra nás čaká 19. mája. Režíruje Bryan Singer podľa scenára, na ktorom spoločne so Simonom Kinbergom spolupracoval aj s Michaelom Doughertym a Danom Harrisom. Viac informácií tu a tu. Do vlákna zaoberajúceho sa filmom sa dostanete kliknutím sem, o deji a záporákovi sa zase viac dozviete tu.

X-Men čelia vo finálnom traileri globálnej deštrukcii. Na pomoc im ale prichádza Wolverine!
Zdroj: Fox

Domov
Zdieľať
Diskusia