Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. apríla 2016, 17:19
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Vo filme s oscarovým potenciálom si Michael Keaton zahrá Čechoslováka, ktorý vytvoril z McDonald's miliardovú značku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo všetko ste ochotní urobiť, aby ste ukradli dobrý nápad?

Dnešný najnovší trailer je pre snímku The Founder, kde hlavnú postavu Raya Kroca stvárnil Michael Keaton. Ten zažíva pôsobivý comeback do prvej ligy, keďže sa mu vrátil čuch na kvalitné snímky, kde môže naplno ukázať svoj talent. To dokazujú aj oscarové snímky Birdman či Spotlight. Tentokrát sa bývalý netopier (pokiaľ ste zabudli, stvárnil Batmana v Burtonových snímkach o temnom rytierovi) prevtelí do mimoriadne úspešného podnikateľa s koreňmi vedúcimi do niekdajšieho Československa. Vo svojej podstate tento pán zneužil ideu bratov McDonaldovcov a odkúpil od nich dnes už najznámejší fasfoodový reťazec na svete. Takže podľa všetkého sa nemusíme báť len klasických klišé pádov a zostupov, na ktoré sme si zvykli počas sledovania biografických snímok (ako príklad uveďme minuloročnú „komédiu“ Joy s Jennifer Lawrence). Pokiaľ vás príbeh podnikateľa zaujíma, nedávno vám kolega priniesol článok podrobne sa venujúci jeho životu.

Za filmom stojí režisér John Lee Hancock (The Blind Side, Saving Mr. Banks s Tomom Hanksom), vychádzajúci zo scenára od Roberta D. Siegela (The Wrestler). Herecké osadenstvo ďalej dopĺňajú Nick Offerman, Linda Cardellini, Laura Dern, BJ Novak, a John Caroll Lynch, pričom svetová premiéra je naplánovaná na 5. augusta tohto roku. Slovenský ani český dátum premiéry zatiaľ stanovený nie je, no dúfame, že sa bude pohybovať v približne rovnakom termíne. Taktiež sa začína šuškať, že film by mohol zamiešať karty aj v nomináciách na zlaté sošky, no nechceme predbiehať a robiť unáhlené závery hneď po prvom traileri. Čo hovoríte na tento projekt vy? Lebo my sme rozhodne za!

Vo filme s oscarovým potenciálom si Michael Keaton zahrá Čechoslováka, ktorý vytvoril z McDonald's miliardovú značku
Zdroj: collider.com
Domov
Zdieľať
Diskusia