Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2016, 18:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Civil War neskončí pre mnohých hrdinov dobre. Dychberúci trailer so Spider-Manom to len potvrdzuje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney vydalo druhý oficiálny trailer pre Captain America: Civil War, v ktorom okrem iného odkrýva aj Spider-Mana.

Po skvelom traileri a ešte lepšom super bowl spote prichádza na rad dva mesiace pred premiérou trailer s poradovým číslom dva. Ten odhaľuje mnohé nové scény, súboje a aj to, na čo sme všetci čakali už niečo vyše roka. Vzhľad nového Spider-Mana. Toho stvárnil mladý Tom Holland a pôjde o jeho stredoškolskú verziu. Trojica tohtoročných komiksových gigantov z troch rôznych stajní (Marvel - Civil War, Fox - X-Men: Apocalypse, Warner/DC - Batman v Superman: Dawn of Justice) predstavuje najväčšie blockbustery roka, no najlepšie z nich zatiaľ vyzerá Civil War od bratov Russovcov, režisérov Winter Soldiera. O scenár sa taktiež postarali navrátilci z Captain America 2. Viac informácií o filme nájdete v tomto vlákne, konkrétne v našom nedávnom článku tu. 

Podľa traileru je jasné, že as dočkáme aj kultovej scény zmenšeného Ant-Mana na vystrelenom šípe od Hawkeya, taktiež môžeme vidieť mnohé scény, na ktorých vysvetlenie si budeme musieť počkať až do premiéry, no a v neposlednom rade je tu Spidey. Kostým je úžasný, ale všetko to vyzerá až príliš animovane a tie oči sú už skutočne na facku. Veríme, že do premiéry sa to ešte upraví. Myslíte, že Marvel má v rukáve ešte pár skrytých és, alebo už ukázali všetko veľkolepé, čo mohli? A ako sa páči Spidey vám? James Gunn (režisér GotG) tvrdí, že Holland je taký Spider-Man, aký je Downey Iron Man. 

Mali by sme uvidieť Iron Mana (Robert Downey Jr.), Captaina Americu (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeya (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle), Falcona (Anthony Mackie), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Spider-Mana (Tom Holland), Black Panthera (Chadwick Boseman), Visiona (Paul Bettany), Buckyho/Winter Soldiera (Sebastian Stan), Ant-Mana (Paul Rudd), Sharon Carter/Agentku 13 (krásna Emily VanCamp) a zo záporákov uvidíme Barona Helmut Zema (Daniel Brühl), Crossbonesa (Frank Grillo) a generála Thaddeusa “Thunderbolt” Rossa (William Hurt), v komiksoch neskôr známeho aj ako Red Hulka. V nepotvrdenej úlohe sa predstaví Martin Freeman. Špekuluje sa o politickej postave, čiže niečo na spôsob Roberta Redforda vo Winter Soldierovi. Malo by ísť oEverett K. Rossa, experta z hľadiska problematiky krajiny Wakanda (domov Black Panthera), ktorá svoju dôležitú úlohu ešte len zopakuje. Viac o zložení tímov potom tu. 

Režírujú Joe a Anthony Russo, o hercoch sme si už napísali dosť, no a produkčne snímku zastrešil okrem hlavných producentov MCU aj Kevin Feige. O scenár sa postarali Christopher Markus a Stephen McFeely (The First Avenger, The Winter Soldier a dvojsága Infinity War), kameru si zobral na starosť dvorný človek Blomkampa, Trent Opaloch (Elysium, District 9, The Winter Soldier), no a o hudobnú kompozíciu sa postaral Henry Jackman (ČSFD profil tu). Captain America: Civil War dorazí do kín 5. mája 2016. Viac informácií nájdete v tomto vlákne, konkrétne v článkoch tu tu. Kompletný rozhovor so Sebastianom Stanom (Winter Soldier) a Chrisom Evansom (Captain America) nájdetetu. O Civil War sa hovorí ako o najlepšom filme z MCU doteraz (nie, o Age of Ultron sa to naozaj nehovorilo), čo nám dodáva iskierku nádeje, že taký obrovský film s enormným množstvom postáv sa naozaj podaril. 

Nové behind the scenes video

Civil War neskončí pre mnohých hrdinov dobre. Dychberúci trailer so Spider-Manom to len potvrdzuje
Domov
Zdieľať
Diskusia