Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2016, 20:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ADiss tromfol hudobných producentov beatom vytvoreným na telefóne, do ktorého nahral aj remix na svoju skladbu

HUDBA
Uložiť Uložené

Síce po dlhšej odmlke, ale predsa prichádza spevák a raper ADiss so zaujímavou novinkou, ktorá nevznikala úplne tradičným spôsobom.

Ak ste si doteraz mysleli, že spraviť chytľavú hudobnú produkciu môže trvať niekoľko hodín či dní, pravdepodobne máte pravdu. Existujú však aj výnimky, pri ktorých dokonca nepotrebujete ani zázračnú techniku, špeciálne vybavené štúdio za nechutné peniaze a vlastne ani hudobné nástroje a aj napriek tomu výsledok stojí za to. Určite si spomínaš na speváka a rapera menom ADiss, ktorý sa síce na chvíľku od tvorby odmlčal, no teraz sa opäť hlási o slovo a vyzerá to tak, že sa ešte máme na čo tešiť. Včera nečakane na svojom oficiálnom facebooku predstavil remix na zatiaľ poslednú vydanú skladbu Daj mi chvíľu, ktorá je už nejaký ten piatok vonku. Opätovná aktivita by mohla znamenať, že sa dočkáme aj ďalšieho sólového počinu, to však nechávame na samotnom interpretovi. Teraz si už ale vychutnajte samotnú novinku, ktorá vznikla aj s hudbou a videoklipom za 8 hodín. A precíť tanečné kreácie alá Drake. 

Domov
Zdieľať
Diskusia