Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2016, 22:36
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Ako sa bude vyvíjať apokalypsa v tvojom meste či dedine? Realistický simulátor ti sprostredkuje zaujímavý zážitok

TECH
Uložiť Uložené

Keď sa nudíš a nemáš čo robiť, určite si ho vyskúšaj.

Všadeprítomná smrť a absolútny kolaps. Hneď počas prvých desiatok sekúnd máte pocit, že sa pozeráte na niečo skutočne prepracované. Nejde o žiadnu bombastickú hru či populárny film, ale o prehliadačovú zábavku, kde si zažijete pád spoločnosti dosť reálne. V úvode si zadáte lokalitu kde žijete a ide sa na vec. Na tele sa vám objavujú neznáme vyrážky a chytáte horúčku. Kam a teda vyberiete? Do najbližšej nemocnice? Postupne začínajú vzrastať počty nakazených jedincov a spolu s nimi ide smerom nahor a počet úmrtí. Čo spravíš preto, aby si sa zachránil?

Apokalyptický simulátor s jednoduchým názvom Collapse je zaujímavým interaktívnym dobrodružstvom, kde sa všetko točí okolo smrteľného vírusu ohrozujúci celý svet. Spoločnosť BETC Paris spolu s Ubisoftom chystajú nový herný počin s názvom Tom Clancys: The Division (vychádza 8. 3. 2016) kde sa bude dej odohrávať v kolabujúcom New Yorku, a preto je treba nalákať čo najviac potenciálnych budúcich hráčov. Simulátor využíva reálne dáta na vytvorenie čo najlepších podmienok pre váš menší zážitok, čiže či už bývaš kdekoľvek, svoj domov nájdeš určite.

SIMULÁTOR NÁJDEŠ NA TOMTO ODKAZE

Ako sa bude vyvíjať apokalypsa v tvojom meste či dedine? Realistický simulátor ti sprostredkuje zaujímavý zážitok

Vyšiel autorom zámer? Aj vám sa trošku otvorila peňaženka a zvažujete kúpu novej a zaujímavej hry z apokalyptického sveta?

Domov
Zdieľať
Diskusia