Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2016, 20:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Franúzsky raper SCH prináša dokonale spracovaný atmosférický videoklip, v ktorom flowuje prvú ligu

HUDBA
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak, že francúžština je pre rapera tým naozaj najlepším jazykom.

Je pravdou, že sa momentálne v hudbe venujeme buďto zabehnutým domácim aj americkým interpretom, prípadne nováčikom. Trochu sme však možno pozabudli na to, aby sme vám prinášali nové mená, ktoré už kvalitu dlhodobo prezentujú, takže to dnes napravíme. Netreba zabúdať, že francúzsky rap radíme medzi najkvalitnejší na svete a aj keď sa už pravdepodobne neteší takej pozornosti v zahraničí ako v minulosti, vieme o interpretovi s potenciálom napraviť to. Hovoríme o chalanovi, ktorý si hovorí SCH Mathafack a pochádza priamo z najdrsnejšej časti Marseille.

Mňa osobne zaujal po prvej minúte a pol na skladbe Gomorra, ktorú inak odporúčam vypočuť ešte pred tým, ako si pustíš dnešný klip. Nielenže tak precítiš dve rôzne emócie, ale dokážeš tak myslím lepšie pochopiť celú tvorbu, ktorú si snáď ešte dnes budeš chcieť napočúvať. Určite zaregistrujete kvalitu ako zvuku, tak aj samotného rapu a v neposlednom rade tiež videoklipov, na čo nie sme v našich končinách veľmi často zvyknutí. Výnimkou nie je ani vec Fusil pochádzajúca z novembrového mixtape s názvom A7, ktorá sa konečne dočkala aj vizuálu. Ten je opäť dokonale atmosférický a plný fantastických záberov, čo sa snáď nedá prehliadnuť. Veď posúďte sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia