Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2016, 9:25
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Macklemore a Ryan Lewis si na song Buckshot pozvali dve legendy - DJ Premiera a KRS-One

HUDBA
Uložiť Uložené

26. február a vydanie druhého albumu dua Macklemore a Ryan Lewis sa blíži, a tak sa na internet dostala ďalšia skladba z tohto projektu.

Finálny tracklist albumu This Unruly Mess I've Made z dielne Macklemorea a Ryana Lewisa poznáme už niekoľko dní a ak si ho videl, tak vieš, že sa na ňom objavuje viacero zaujímavých počinov s hosťami, ktorí vzbudzujú záujem. Okrem Chance the Rappera či Andersona .Paaka sú to istotne i dve žijúce legendy hip-hopu, KRS-One a DJ Premier. Tí hosťujú na skladbe Buckshot, ktorá sa teraz, týždeň pred vydaním dosky, dostala na internet. O riadky sa postarali Mack a KRS, zatiaľ čo Preemo doplnil preňho tradičné vynikajúce skreče dodávajúce skladbe old-schoolový feeling. V tracku sa dozvedáme napríklad to, že Macklemore pracoval v Subwayi, no a samotným názvom piesne zase vzdáva hold raperovi Buckshotovi, ktorého ako mladý rád počúval. V samplovanej pasáži tracku sú použité napríklad kúsky z Rakimovej skaldby My Melody. Buckshot počúvaj nižšie a do komentára napíš, ako zatiaľ vidíš This Unruly Mess I've Made

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia