Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2016, 17:49
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Facebook Messenger dostane veľkú aktualizáciu. Pribudne integrácia SMS aj podpora pre viac účtov

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Populárna aplikácia, cez ktorú sa denne spájajú milióny používateľov, dostane počas nadchádzajúcich dní väčší aktualizačný balíček, kde sú dve zaujímavé vylepšenia.

Vyzerá to tak, že najväčšia sociálna sieť na svete realizuje na malom počte vybraných používateľoch testovanie softvérových noviniek, ktoré vraj hodlá prostredníctvom nadchádzajúcej aktualizácie sprístupniť aj pre širokú verejnosť. Web PhoneArena informuje, že sa tak môžeme tešiť na hlbšiu integráciu krátkych textových správ či podporu pre jednoduché prepínanie medzi viacerými účtami naraz. To isté pred pár dňami pritom dostala aj sieť Instagram, ktorú Facebook vlastní, takže by ani neišlo o neočakávaný krok. Integrácia SMS, ktorú aplikácia v rokoch 2012 až 2013 ponúkala, poslúži na pohodlnejšie písanie a čítanie správ prichádzajúcich od niekoho, kto Messenger alebo internet v mobile vôbec ani nepoužíva. Po novom sa to totiž bude dať realizovať priamo v používateľskom prostredí aktualizovanej komunikačnej aplikácie, keďže tá - podobne ako populárny WhatsApp alebo Viber - dokáže pracovať i s klasickými telefónnymi číslami.

Facebook Messenger dostane veľkú aktualizáciu. Pribudne integrácia SMS aj podpora pre viac účtov
Domov
Zdieľať
Diskusia