Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2016, 13:17
Čas čítania 0:00
Osuchino

PewDiePie si v novej hororovej šou prejde peklom. Známe strašidelné hry si vyskúšal na vlastnej koži

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Felix Kjellberg, známejší skôr pod menom PewDiePie, predstavuje svoj najnovší počin, Scare PewDiePie. Zadarmo však bude len jedna epizóda.

Švédsky YouTuber, vlastným menom Felix Kjellberg, ktorý sa natáča pri hraní videohoier a vďaka tomu zarobil minulý rok závratných 7 miliónov €, vypúšťa prvý diel jeho novej hororovej šou s názvom Scare PewDiePie. Tá by mala zachytávať Felixa, ako sa dostáva do situácií z jeho obľúbených hororových hier. Ako on tvrdí, všetko je autentické a nič z toho, čo sa mu prihodí, neočakával. Tento konkrétny diel by mal byť založený na hre Outlast. Séria bude mať 10 častí a každá by mala mať približne 20 minút. Nová epizódy budú vypúšťané každú stredu.

Tento diel je však jediný, ktorý si budete môcť pozrieť bezplatne, pretože ostatné budú k dispozícii len na YouTube Red, čiže platenej verzii s exkluzívnym obsahom bez reklám. Ak by ste si však chceli predplatiť takýto YouTube, máme pre vás smutnú správu. Na Slovensku, ani v susednom Česku služba zatiaľ nie je dostupná.

PewDiePie si v novej hororovej šou prejde peklom. Známe strašidelné hry si vyskúšal na vlastnej koži
Domov
Zdieľať
Diskusia