Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2016, 1:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Miles Teller a Anna Kendrick zisťujú, že vysokoškolský titul automaticky neznamená aj skvelé zamestnanie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Takmer zabudnutá komédia s názvom Get a Job, ktorá po rokoch čakania dostáva dátum premiéry, prichádza s debutovým trailerom.

Budúcnosť sľubne vyzerajúcej a zároveň aj naozaj sympaticky obsadenej komédie s názvom Get a Job, ktorá sa nám predstavuje svojim vôbec prvým trailerom, bola niekoľko posledných rokov veľmi nejasná. Natáčanie snímky totiž začalo ešte v marci 2012, no so skončením produkcie sa po projekte jednoducho zľahla zem a už sa ani nerátalo s možnosťou, že niekedy uzrie svetlo sveta. Táto prachom zapadnutá záležistosť však nedávno konečne ohlásila dátum premiéry, takže sa jej definitívne dočkáme.

Príbeh sa sústredí na Willa (Miles Teller - Whiplash, Fantastic Four) a Jillian (Anna Kendrick - 50/50, End of Watch), mladý pár, ktorý úspešne absolvoval vysokoškolské štúdium a začína si uvedomovať, že získať poriadnu prácu nie je také jednoduché, ako by sa mohlo pôvodne zdať. Dvojica protagonistov však s pomocou priateľov, rodiny a kolegov čoskoro zisťuje, že tie najdôležitejšie dobrodružstvá prichádzajú práve vtedy, keď ich nečakáme.

Réžie sa chopil pomerne neznámy Dylan Kidd (Roger Dodger, P.S.), za scenárom stojí Kyle Pennekamp spolu so Scottom Turpelom (obaja debut) a okrem vyššie spomínaných hercov sa v snímke objaví aj Alison BrieBryan CranstonMarcia Gay Harden, Christopher Mintz-Plasse, Ravi Patel, Jorge Garcia či Nicholas Braun. Americká premiéra je naplánovaná na 25. marca 2016, či sa však film uvidíme aj u nás, zatiaľ nevieme. Zašli by ste do kina?

Miles Teller a Anna Kendrick zisťujú, že vysokoškolský titul automaticky neznamená aj skvelé zamestnanie
Domov
Zdieľať
Diskusia