Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2016, 15:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako to vyzerá, keď sa na ľade predvádzajú najlepší hokejisti sveta? Vychutnajte si presnosť a rýchle ruky na GoPro záberoch

ŠPORT NHL TOMÁŠ TATAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zábery, ktoré pravý hokejový fanúšik jednoducho musí vidieť.

Hráčska asociácia NHL sa opäť dohodla na spolupráci s firmou GoPro a my sa tak môžeme tešiť na množstvo autentických záberov priamo z pohľadu samotných hráčov. Vedenie sa zároveň rozhodlo vytvoriť videoseriál NHL After Dark, ktorý bude v 11 epizódach mapovať dianie počas tréningov a vraj sa dočkáme aj záberov z osobného života a dokonca aj priamo z hry. Svoju zručnosť hráči predviedli už v prvej upútavke, kde sa objavili všetci tí, ktorých budeme mať možnosť postupne vidieť v jednotlivých častiach. Tá prvá uzrie svetlo sveta už 3. februára a bude patriť nášmu reprezentantovi a elitnému útočníkovi Detroitu Red Wings - Tomášovi Tatarovi. Teraz si už ale vychutnajte samotný pilotný diel, ktorý chytí za srdce každého fanúšika hokeja. 

Domov
Zdieľať
Diskusia