Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2016, 11:08
Čas čítania 0:00
Jakub P.

A$AP Rocky prechádza medzi kresleným a skutočným svetom v novom videu a takisto zdieľa skladbu s Pharrellom

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Videoklip na song JD, čerstvá skladba, na ktorej hosťuje Skateboard P, no a dve štúdiové verzie starších songov. Toto všetko nám z ničoho nič posiela Pretty Flacko.

Dnešok je, čo sa týka diania v hudbe, pomerne plodný deň. V kolotoči noviniek a zaujímavých udalostí sa nestratil ani A$AP Rocky, ktorý si taktiež odkusol svoje sústo z pomyselného koláča. Pre fanúšikov si totiž pripravil ihneď niekoľko vecí, ktorými ich istotne poteší. Tá prvá a asi najväčšia z nich je napoly kreslený videoklip na kratšiu skladbu z albumu At.Long.Last.A$AP nesúcu názov JD. Ide o prejav úcty smerom k americkému hercovi Jamesovi Deanovi, ktorý bol svojho času idolom mládeže a jedným z najväčších rebelov v Hollywoode. Jeho postava sa objavuje i v klipe, hoci aby si ju spozoroval, budeš musieť dávať väčší pozor. Pretty Flacko využíva symboliku Jamesa Deana na vyjadrenie myšlienky, že on je Jamesom Deanom dnešnej mladej generácie. Na konci vizuálu to reprezentuje gestikuláciou smerom k ľudom za ním.

Druhou vecou, ktorá istotne zaujme, je čerstvá skladba, na ktorej hosťuje, aj keď iba menšími vokálnymi prídavkami, Pharrell Williams. Volá sa Hear Me a jej produkciu takisto ošéfoval Skateboard P. A$AP Rocky na nej rapuje o tom, prečo a ako sa odlišuje od ostatných raperov. Stačí počúvať a zopár dôvodov istotne uznáš ako pravdivé. 

Spoločne s dvoma už rozpísanými novinkami vydal Rocky i štúdiové verzie songu Yamborghini High a remixu Drakeovho Wu-Tang Forever, o ktorých sme písali už dávnejšie

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia