Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2016, 12:35
Čas čítania 0:00
Jakub P.

A$AP Rocky a ostatní členovia Mobu vzdávajú hold zosnulému Yamsovi jemu venovanou skladbou

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Okrem konečne kvalitnej verzie songu Yamborghini High predviedol A$AP Rocky na OVO Sound Radio i remix Drakeovho Wu-Tang Forever.

A$AP Yams, člen známeho newyorského zoskupenia, odišiel z tohto sveta začiatkom minulého roka, čo výrazne ovplyvnilo životy jeho najbližších priateľov. Tí sa z toho spamätávali veľmi dlho, pričom najlepšie to asi vidieť, respektíve počuť na Rockyho albume A.L.L.A.. Chalani naňho často spomínajú, samozrejme, len v dobrom a bolo tak len otázkou času, kedy mu nahrajú skladbu, ktorá bude reprezentovať ich prejav úcty. Jednu takú, titulovanú Yamborghini High, dávali v štúdiu dokopy pravdepodobne už dlhšie, no a včera na OVO Sound Radio ju po prvýkrát odpremiérovali v štúdiovej kvalite. Hoci si svoju live premiéru odbila dávnejšie v Hong Kongu , až teraz si ju môžeme vychutnať viac-menej naplno. Popri Pretty Flackovi na Yamborghini High počuť i Ferga, Nasta a pravdepodobne i Anta. Názov tejto mierne psychedelicky ladenej piesne odkazuje okrem Yamsa aj na najvyššie štádium, do ktorého sa človek môže dostať po užití drog. 

Svoj čas v Beats 1 rádiu však využil A$AP Rocky ešte na niečo. Tým niečím je remix Drizzyho skladby Wu-Tang Forever z Nothing Was the Same. Napriek tomu, že má len niečo cez jednu minútu, Pretty Flacko ukázal, že mu to pri mikrofóne naozaj ide a do hudobného podkladu položil svoje riadky veľmi obstojne. O tom, že Drake a Rocky spoločne chystajú remix oného tracku, sa hovorilo už v roku 2013 a asi k nemu natáčali i videoklip, no ten ostáva zatiaľ niekde schovaný. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia