Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2016, 12:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ty Nikdy a Comebackgang s ďalšou spoluprácou. Ideovi na skladbe Gentlemani sekunduje Fobia Kid

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Že bude rok 2016 v československom rape veľmi silný dokazuje aj táto skladba, ktorá hneď prichádza aj s videoklipom.

Idea, hlava českého Ty Nikdy už je hádam všetkým veľmi dobre známy a nie je potrebné ho ako interpreta predstavovať. Pozornosť však upriamime na zatiaľ nováčika na slovenskej scéne, ktorý si hovorí Fobia Kid. Svojou lyrikou a prejavom zaujal hneď po prvom vypočutí nielen poslucháčov, ale aj chalanov v Comebackgangu, ktorí sa rozhodli dať mu príležitosť a vziať ho pod svoje krídla. Hneď pár dní na to prichádza prvá aktivita v podobe singlu so spomínaným Ideom, ktorý ma toto celé aj na svedomí. 

Výsledkom československej spolupráce je skladba Gentlemani, kde obaja doručili textovo aj technicky kvalitné slohy do Inphyho hudobnej produkcie. Viac o vzniku skladby ti už prezradí sám Idea. "Jednou mi napsal na Facebooku kluk, že nahrává věci a že ho baví Zkouška sirén od IF. Říkal jsem si, že je to fajn, ale něco tomu chybí. A to něco už tomu prostě nechybí. Přijel do Prahy, napsali jsme, nahráli jsme, přijel Filip a udělali jsme video." 

Domov
Zdieľať
Diskusia