Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2016, 20:38
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Peniaze, ženy a alkohol. Pusha T, A$AP Rocky a Kanye West sa v novom videu zhodli, že tieto tri veci hýbu životom

HUDBA ASAP ROCKY KANYE WEST
Uložiť Uložené

Song M.P.A. z Pusha T-ho nedávneho albumu sa konečne dočkal ohlasovaného videoklipu. A ten rozhodne stojí za prezretie.

Pusha T-ho nedávno vydaný projekt Darkest Before Dawn patril kvalitatívne k tomu najlepšiemu, čo sme nielen za posledné obdobie dostali. Na trackliste tejto dosky sa vynímala hviezdami zložená skladba M.P.A., na ktorej sa okrem Pushu podieľali aj Kanye West, A$AP Rocky, The-Dream a produkčne aj J. Cole. Už keď sa stopa tejto piesne dostala na internet, bolo odhalené, že sa k nej čoskoro doplní aj videoklip. 

To čoskoro je tu, keďže Pusha T sprievodný vizuál ku Money, Pussy, Alcohol konečne vypustil do sveta. Podobne ako pri jeho predošlých klipoch sa jedná o podarený kúsok bez nejakých prehnaných a absurdných momentov. Čo možno trochu zamrzí, je absencia Yeezyho. King Push poňal toto video pomerne zaujímavým spôsobom, pretože zaznamenáva v podstate priebeh samotného natáčania. Na začiatku vidíme The-Dreama ako pred zatiahnutou oponou spieva intro do onej piesne, no a potom nás kamera vezme k Pretty Flackovi, ktorý je obklopený peniazmi, alkoholom a krásnymi dievčatami. Tromi vecami, ktoré podľa autorov tohto tracku hýbu životom. Tých pekných žien je vo videu naozaj neúrekom, a tak si to vychutná istotne nielen tvoje ucho, ale aj oko. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia