Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2015, 16:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije zverejňuje aftermovie a prináša zvýhodnené balíčky lístkov pre nasledujúci ročník

REFRESHER
Uložiť Uložené

A máme tu ďalší predvianočný darček, tentokrát od organizátorov najväčšieho hip-hopového festivalu na Slovensku.

Najväčšia hip hopová udalosť na Slovensku sa dočkala svojho oficiálneho videa. Už je tomu takmer pol roka, čo na bratislavských Zlatých pieskoch otvoril svoje brány festival Hip Hop Žije, na ktorom popri československej špičke odohrali koncerty aj headlineri Redman a AZ. Tvorcovia sa rozhodli dať dokopy malý predčasný vianočný darček nielen pre tých, ktorí sa zúčastnili a môžu zaspomínať, ale aj pre tých, ktorí sa z akýchkoľvek príčin nedostavili, aby mohli ľutovať. Ide teda o aftermovie, ktoré dokonale zachytáva atmosféru celej udalosti. Pozrite si video, kde sú zachytené najkrajšie momenty spomínaného festivalu.

Štvrtý ročník Hip Hop Žije sa bude konať už tradične na Zlatých pieskoch 1. – 3. júla 2016 a aby toho nebolo málo, organizátori pripravili taktiež aj špeciálne balíčky s mikinou alebo tričkom za zvýhodnené ceny, či už s klasickou alebo VIP vstupenkou. Lístky na budúci ročník sú samozrejme k dispozícii napríklad aj v sieti ticketportal.

Domov
Zdieľať
Diskusia