Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2015, 21:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hafner nám zarecitoval príbeh o Palmách od mladého Zaya z HAHA Crew, ktorý si čiluje tak, ako chce

HUDBA REDBULL PAPER WINGS
Uložiť Uložené

V rámci unikátnej akcie Hviezdoslavov Brooklyn sa Tomáš Hafner rozhodol ukázať nám svoje skillz a na mušku si vzal Zayove Palmy.

Red Bull Hviezdoslavov Brooklyn spúšťa ďalší ročník! Mladí distingvovaní ľudia sa stretnú v battloch a recitáciou rapových textov si navzájom dourážajú matky a domácich miláčikov. Moderní básnici budú súťažiť v štyroch kolách. Lokálne majstrovstvá sa odohrajú 4.11. v Bratislave, 10.11. v Banskej Bystrici a 11.11. v Košiciach. Nakoniec sa víťazi lokálnych kôl stretnú v monštróznom česko-slovenskom finále 2.12. opäť v Bratislave. Ešte predtým, ako unikátna akcia odštartuje, máme tu prvé exhibičné vystúpenie v podaní mladého recitátora a fanúšika exotických stromov. 

Nie je ním nikto iný, ako Tomáš Hafner, ktorý v poslednom čase s obľubou zvereňuje na svojich sociálnych sieťach paródie na Zayovu skladbu Palmy. Samozrejme, ide len o snahu baviť fanúšikov a v žiadnom prípade nie o akúsi nenávisť, na ktorú sme už na našej milovanej rapovej scéne zvyknutí. Obaja chalani sa navzájom rešpektujú a občas aj stretávajú. V rámci Hviezdoslavovho Brooklynu sa Haf rozhodol zarecitovať práve tento text a to, ako sa mu prezentácia podarila už necháme na vaše uváženie.

Viac informácií o tomto evente a možnosť registrácie nájdeš na www.redbull.sk/brooklyn.

Domov
Zdieľať
Diskusia