Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2015, 18:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

O priazeň nielen slovenských poslucháčov sa uchádza mladý spevácky talent Lina Mayer

HUDBA
Uložiť Uložené

Konečne fantastický spev a k nemu patrične doladený videoklip z dielne šikovnej Slovenky Karolíny.

S príchodom pseudotalentových a speváckych súťaží sa slovenský hudobný priemysel za krátky čas naplnil množstvom nových tvárí, ktoré doň bez problémov zapadli aj napriek tomu, že by im určite bolo čo vytknúť. Mnohí však ani iné riešenie ako kasting nepoznajú a zabúdajú, že sme v dobe internetov, kedy vás ľudia pri zverejnení skladby svojimi reakciami nemusia hneď pochovať pod čiernu zem, ale nájdu sa aj takí, ktorí vedia dobré veci oceniť. A presne to je prípad mladej Karolíny Majerníkovej, ktorú však odteraz budete registrovať pod umeleckým menom Lina Mayer.

O priazeň nielen slovenských poslucháčov sa uchádza mladý spevácky talent Lina Mayer

Talentovaná speváčka nám už po vydaní svojej prvej veľkej skladby s názvom Personal Sky dokazuje, že má v pláne robiť veci na úrovni a všetko nasvedčuje tomu, že sa časom bude snažiť zaujať aj poslucháčov mimo Československa. Atmosférickú skladbu produkoval Vlado Gnepa. Na začiatku by sa mal interpret ukázať v tom najlepšom svetle, čo sa myslím podarilo a keďže je potrebné, aby si fanúšikovia zapamätali nielen hlas ale aj tvár, Lina hneď pridáva aj videoklip z dielne Laca Rychtarika. My budeme držať palce a dúfame, že sa skladba za hranicami nestratí. Ak by si mal záujem sledovať speváčku na sociálnych sieťach, neváhaj klikať oficiálnu facebook stránku. Teraz už ale prejdime k samotnej skladbe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia