Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2015, 23:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kit Harrington prezradil šokujúce spoilery o jeho postave Jona Snowa v Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Tak sa zdá, že Harringtnovi ušlo pár slov, ktoré mali ostať v tajnosti. Čo nám prezradil o svojej postave?

Je vám snáď jasné, že nasledujúce riadky obsahujú spoilery, preto, ak ste ešte nevideli 5. sériu, ďalej radšej nečítajte. V rozhovore pre holandský časopis Humo sa Kit Harrington nechal počuť, že Game of Thrones s ním bude približne až do jeho 30. Momentálne má herec 28 rokov, natáčanie 6. série je v plnom prúde, a my už vieme, že sa ho zúčastnil aj on. Logicky tak z toho vyplýva, že natočí aj 7. a 8. sériu, ktorou by mal seriál aj skončiť. Ako HBO, tak samotní tvorcovia aj herec stále popierali možnosť, že by sa jeho postava vrátila z mŕtvych, no každý z nás akosi cíti, že sa tomu tak aj stane. Vďaka Harringtonovým slovám o jeho postave sme ale bližšie k pravde. 

V rozhovore sa totiž sťažoval na to, aké je ťažké byť hercom Game of Thrones. Kvôli seriálu odmietol viaceré lukratívne ponuky, no zároveň si je vedomý, akú dôležitú rolu v jeho kariére seriál hrá. Popravde, nebyť GoT, asi by po ňom v Hollywoode neštekol ani pes. Jeho herecký talent totiž prebije hociktorá hviezdička. Až v 4. a 5. sérii Game of Thrones akoby našiel svoj herecký talent a spolu so scenárom dokázal z Jona Snowa urobiť jednu z najobľúbenejších a najsympatickejších postáv celej show. Všetci ale dobre vieme, ako nakoniec dopadla. Pre Harringtona je ale dôležité, že presne vie, na ako dlho je ešte s HBO, a teda s Game of Thrones zviazaný. Po týchto slovách si asi uvedomil, čo povedal, no bolo mu asi jasné, že sa z toho nevykecá. Čo na to poviete? Buď si z nás všetkých Kit robí srandu, alebo sa skutočne prekecal, čo je oveľa uveriteľnejšie, keďže je takmer isté, že sa postava Jona Snowa nejakým spôsobom vráti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia