Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2015, 21:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Afrika je v mrazivom traileri pre vojnovú drámu režiséra 1. série True Detective plná detí cvičených na zabíjanie

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix v spolupráci s Carym Fukunagom, režisérom, ktorý sa postaral o celú 1. sériu True Detective, vytvoril mrazivú drámu o Afrike zmietanej vojnou.

Ja už ani vlastne nemám viac chvályhodných slov, čo sa Netflixu týka. Okrem toho, že ponúkajú hordy televízneho a filmového obsahu, ktorý len prednedávnom vyšiel z kín, vsádzajú aj na svoju vlastnú produkciu. O tom vám prinesieme samostatný článok, teraz sa ideme venovať dráme Beasts of No Nation, prvému celovečernému filmu od Netflixu. Scenár aj réžiu si na starosť vzal Cary Fukunaga (režíroval celú 1. sériu True Detective), a to je to aj patrične cítiť. Z trailerov priam bije mrazivá atmosféra plná smrti, strachu a realistických scenérií, ktoré pred naturalistickými scénami nebudú zatvárať oči. Pozoruhodný príbeh doplnený o skvelý strih v traileri a úžasného Idrisa Elbu vzbudzuje dojem, že v tomto prípade sa budeme do kín skutočne hrnúť, teda, ak naši distribútori Beasts of No Nation zaradia do svojho programu. 

Snímka má naplánovaný debut na 16. október v 19 vybraných kinách po Spojených štátoch a samozrejme aj online v krajinách, kde je služba Netflix sprístupnená. Beasts of No Nation sa taktiež pobije o sošku Zlatého leva na populárnom filmovom festivale v Benátkach či o ocenenie People's Choice Award na medzinárodnom filmovom festivale v Toronte v septembri tohto roku.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Táto dráma z prostredia neľútostnej, chudobou zničenej Afriky je sfilmovaná podľa románu nigérijského spisovateľa Uzodinmnu Iweala a zobrazuje desivý príbeh detského vojaka Agua (Abbraham Attah), ktorý bol násilím zobraný od svojej rodiny, aby bojoval v občianskej vojne pod velením obávaného militanta, ktorého prezývajú Commandant (Idris Elba). 

Afrika je v mrazivom traileri pre vojnovú drámu režiséra 1. série True Detective plná detí cvičených na zabíjanie
Afrika je v mrazivom traileri pre vojnovú drámu režiséra 1. série True Detective plná detí cvičených na zabíjanie
Domov
Zdieľať
Diskusia