Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2015, 20:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Griswoldovci útočia na bránice divákov skvelým, necenzurovaným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komédia Vacation dorazí do našich kín už budúci mesiac, dovtedy si môžete dookola púšťať najnovšiu upútavku, ako inak, necenzurovanú.

Tento týždeň je na trailery celkom bohatý. Predstavil sa James Bond, 2. séria Farga, pixarovský The Good Dinosaur, akčná komédia American Ultra, Mission: Impossible 5 v TV Spotoch, Fantastická štvorka a v neposlednom rade režijný debut Chrisa Evansa, Before We Go. Stále nás čaká trailer pre Maze Runner: The Scorch Trials, Hunger Games: Mockingjay Part 2 a azda aj niečo navyše. 

Teraz sa ale sústreďte pre Red Band zábery z komédie Vacation, ktorá bude pokračovať v rozprávaní príbehu kultovej série s Chevy Chaseom. Prim bude ale hrať jeho rovnako podarený synátor Rusty (Ed Helms), ktorý má vlastnú krásnu a milujúcu manželku (Christina Applegate) a dvoch synov (Skyler Gisondo a Steele Stebbins). V duchu rodinných tradícii, na ktorých si hlava tejto famílie vždy potrpela, sa vydajú naprieč Amerikou do zábavného parku známeho z prvého filmu - Walley World. Samozrejme, to by nemohli byť Griswoldovci, aby táto cesta bola pokojná, prešla hladko a bez komplikácii. Počas jazdy do vysnívaného cieľa sa budú musieť vysporiadať s Rustyho sebavedomým a vždy úspešným švagrom Stoneom (Chris „Thor“ Hemsworth), otravným inštruktorom raftingu (Charlie Day z Horrible Bosses) a mnohými inými.

Vacation dorazí do kín 27. augusta. O réžiu sa postarali John Francis Daley aJonathan M. Goldstein, ktorí stoja za scenárom k obstojným kúskom ako Horrible Bosses či pokračovaním animáku Cloudy with a Chance of Meatballs (Oblačno, miestami fašírky). V posledných dňoch sa šušká, že práve oni napíšu scenár k Spider-Manovi od Marvelu a že za to údajne môže práve Vacation, ktorá sa mala čoby komédia nesmierne podariť.

Domov
Zdieľať
Diskusia