Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2015, 23:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Wesley Snipes sa stretol s Marvelom kvôli oživeniu Bladea!

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vráti sa Wesley Snipes čoby ikonický polovičný upír Blade? Marvel nad tým rozhodne uvažuje!

Wesley Snipes je už nejaký ten rok z väzenia von, no má 52 rokov, a aj keď na to nevyzerá a pravdepodobne sa tak ani necíti, čísla jednoducho nepustia a pre Marvel už taký atraktívny ako pred 10-15 rokmi dávno nie je. Práva k Bladeovi sa do spoločnosti vrátili už dávnejšie, no stále sa čaká na oživenie tejto postavy či už vďaka filmu alebo show na Netflixe. Celovečerák sa Marvelu do MCU veľmi nehodí a tak ostáva jedinou šancou práve Netflix, kde sa pomaly rozbieha seriálový svet, ktorý ale bude súčasťou MCU. 

Comicbook priniesol správu o tom, že Snipes nedávno potvrdil, že sa dokonca už s predstaviteľmi Marvelu stretol a o Bladeovi dosť vážne hovorili. Tvrdí, že zatiaľ nie je v ich najbližších plánoch, no rozhodne ho raz chcú vrátiť na obrazovky alebo plátna kín. Či sa ale vráti Snipes je už veľmi otázne, keďže v dobe natáčania by mal minimálne cez 54 rokov a všetci dobre vieme, že ak sa upíšete Marvelu, upíšete sa mu na dobrých pár rokov, čo by v prípade Snipesa prekážalo. Stále je tu však možnosť, že Snipes urobí s Marvelom niečo iné. Žeby narážal na Black Panthera? Nakoniec, T'Chaka ešte svojho predstaviteľa nenašiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia