Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2015 o 12:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slávnostný galavečer Hokejista roka je zrušený kvôli absencii najväčších hviezd

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyhlasovanie najlepších hokejistov roka sa v aktuálnom roku konať nebude, no ocenenia budú výhercom napriek tomu doručené.

Rozruch okolo slovenského hokeja neslabne, práve naopak. Po tom, ako naše bývalé aj terajšie hviezdy NHL a reprezentanti vyjadrili svoju nespokojnosť otvoreným listom venovaným staronovej hlave zväzu prišli aj ďalšie zásadne kroky. Hokejisti na čele s Mariánom Hossom vyjadrili absolútny nesúhlas s vedením po svojom a odmietli účasť na najväčšej slávnosti - Hokejista roka, kde sa každoročne stretáva hokejová elita v priateľskej atmosfére. Z dôvodu neúčasti značnej časti laureátov sa SZĽH rozhodla galavečer zrušiť ešte predtým, ako sa začnú úvodné prípravy. Radikálny krok napovedá, že toto naťahovanie sa ešte zďaleka nekončí a čaká nás ešte veľa pretrasov. Nám ostáva len dúfať, že konanie protestujúcich hokejistov a vedenia zväzu vážnejšie neovplyvní výkony reprezentácie na Olympiáde a na Majstrovstvách sveta, ktoré sú zatiaľ dostatočne vzdialené na to, aby sa spory stihli vyriešiť.

Kvôli vzájomným nezhodám začínajú trpieť už aj fanúšikovia, ktorí sa však môžu na všetko len z blízka prizerať. Tešiť nás môže aspoň rozhodnutie organizátorov darovať všetky peniaze vyčlenené na chod slávnostného galavečera mládeži a slovenským hokejovým klubom. Generálny sekretár sa taktiež vyjadril, že ocenenia budú víťazom doručené osobne. 

Kamarátstvo Mariána Gáboríka a Jožka Golonku stroskotalo práve pri otázke budúcnosti zväzu.

Slávnostný galavečer Hokejista roka je zrušený kvôli absencii najväčších hviezd
Domov
Zdieľať
Diskusia