Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2015, 19:43
Čas čítania 0:00
Ondřej Jarůšek

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

TECH HRY
Uložiť Uložené

Fallout 4, Starwars: Battlefront alebo Just Cause 3. To je len pár zo skvelých titulov, ktoré vyjdu ešte tohto roku.

Polovicu herného roku máme za sebou a je teda na mieste si pripomenúť a ukázať, čo nás to vlastne tohto roku ešte čaká a neminie. Hier to rozhodne nebude málo, a preto som vybral dvadsiatku tých najzvučnejších a najočakávanejších titulov. Dúfajme, že všetko pôjde podľa plánu a nebudeme nútení čeliť zdĺhavým odkladom. Pod článkom môžete zahlasovať za tú, na ktorú sa tešíte najviac, aby sme získali prehľad, aké hry najviac lákajú našich čitateľov.

God of War 3 Remastered - 15.7. (PS4)

Tretí diel udatného Kratosa dostáva remaster pre PS4, a tak by zabíjanie gréckych bohov na ceste za odplatov mohlo byť v rozlíšení 1080p pri 60fps ešte o čosi detailnejšie, živšie a celkovo intenzívnejšie. Grafický posun je tu samozrejme oproti pôvodnej verzii skutočne minimálny, čo si môžete overiť v tomto porovnaní. Hra taktiež zahŕňa foto mód a všetok DLC obsah i s kostýmami. Čo viac dodať? Pokiaľ ste hru už hrali na PS3, nie som si istý, či vás remastered edícia presvedčí o opätovnej kúpe. Komu trojka predtým unikla, teraz ma skvelú možnosť napraviť to.

  

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

Gears of War Ultimate Edition - 25.8. (Xbox One)

Reinkarnácia prvého dielu Gears série na Xbox One ponúkne nielen lepší vizuál, ale taktiež nový obsah. Práve ten sa bude radiť medzi tie najväčšie lákadlá, pretože ultimátná edícia so sebou prináša celkovo 5 nových kapitol, ktoré pôvodne vyšli exkluzívne na PC. Nezabudlo sa ani na obohatenie multiplayeru o módy z ďalších dielov série. Súčasťou je 19 rôznych máp, ktoré tvoria kompletný balíček arén z DLC a k tomu 3 zbrusu nové. To všetko pri 60 snímkach za sekundu.

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč
 

Until Dawn - 25.8. (PS4)

Štúdio Supermassive Games chystá pre fanúšikov survival hororu novú krvavú lahôdku s názvom Until Dawn. Ide o exkluzívny titul pre konzoly PS4, v ktorom sa osemčlenná partička teenagerov vydá na deň výročia záhadného zmiznutia ich dvoch priateľov stráviť noc na odľahlej horskej chate. Nemajú však poňatie, že ich prenasleduje šialený sériový vrah. Hráč bude behom hrania okrem iného vystavovaný dilemám na spôsob Sofiinej voľby, kedy si bude musieť vybrať určitého člena skupiny, ktorého zachránite na úkor iného. Jeden playthrough by mal zabrať asi 9 hodín, pričom má byť hra navrhnutá tak, aby hráča na konci prinútila k opätovnému rozohraniu. Až pri opakovaní hry má byť hráč schopný plne pochopiť celý príbeh so všetkými súvislosťami. Zaujímavý nápad, som zvedavý ako sa ukáže v praxi. Hra naviac pobeží na aktualizovanom engine Killzone: Shadow Fall.

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

Metal Gear Solid: Phantom Pain - 1.9. (PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC)

Legendárna séria Hidea Kojimy sa vracia v plnej kráse a sile. Metal Gear Solid: Ground Zeroes mal slúžiť len ako ochutnávka toho, čo plná finálna verzia piateho dielu ponúkne a súdiac podľa doterajších ukážok z hry toho skutočne nebude málo. Do série sa vracia napríklad funkcia Fulton, ktorá umožňuje transport omráčeného nepriateľa na svoju základňu. Tam je ho potom možné prinútiť k spolupráci. Pri vypočúvaní bude naviac nutné najať tlmočníka, pretože bez neho by ste zajatcovi nerozumeli. Hráči určite ocenia rozľahlý otvorený svet, modifikácie vybavenia alebo slobodu v prístupe k úlohám. Big Boss bude mať k dispozícii hneď niekoľko parťákov, či už je to pes, robot a podobne. Hideo týmto titulom plánuje zakončiť celú sériu a zároveň spoluprácu s Konami. A plánuje to spraviť vo veľkom. Na ukážku detinskosti vydavateľa zmienim, že iba nedávno sa Konami rozhodlo z krabice hry nezmyselne a neospravedlniteľne vymazať akékoľvek referencie vzťahujúce sa práve ku Kojimovi.

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč
 

Mad Max - 1.9. (PS4, Xbox One, PC)

Po úspechu na striebornom plátne prichádza Mad Max taktiež v hernej podobe. Tá by s tou filmovou nemala byť príliš previazaná, skôr bude vsádzať na vytvorenie podobného atmosferického zážitku. Hra dostane otvorený púštny svet plný nebezpečných miest a nekontrolovateľných šialencov, pričom tým najväčším budete vy. Najlepším priateľom hráča sa tak stane jeho dopravný prostriedok, ktorým sa bude pohybovať po púšti. A keďže v ňom strávime podstatnú časť hry, vývojári prisľúbili možnosť rozsiahlych úprav od vzhľadu až po výkon alebo vybavenie. Bojový systém sa skladá z troch častí - klasická nekompromisná streľba, dynamický boj zblízka vychádzajúci z Batmana a tiež zneškodňovanie nepriateľa za pomoci arzenálu vašej štvorkolesovej plechovej milenky. Mad Max pôsobí ako poriadne intenzívna, bláznivá akcia a bolo by veľkým sklamaním, keby tomu bolo inak.

 

  

Forza Motorsport 6 - 15.9. (Xbox One)

Tohto roku si na svoje neraz prídu i milovníci závodov. V poradí už šieste pokračovanie Forza Motorsport série zahrnie celkom 26 závodných tratí, z nich bude 10 zbrusu nových. Taktiež pribudnú 4 nové lokácie - Rio de Janeiro, floridská Daytona, Brands Hatch v Anglicku a newyorský Watkins Glen. Grafická stránka hry bola spracovaná ukážkovo a na hráča čaká tiež dynamicky sa meniace počasie. O výber áut by taktiež nemala byť núdza, pretože vozový park novej Forzy sa bude skladať z viac než 400 kúskov. Jediným problémom teda bude vybrať si, ktoré vyskúšať skôr. Hráča zaiste poteší, že hra bude v rozlíšení 1080p pri 60fps

  

FIFA 16 - 22.9. (PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC)

Je tu ďalší rok, čo znamená ďalší diel série. Technické spracovanie by sa tak malo dočkať zas o niečo lepšej grafiky, avšak to nie je zďaleka to hlavné, čo by sériu predávalo. Úsilie tvorcov bolo smerované skôr iným smerom. Historickou novinkou oproti zbytku sériu totiž bude zakomponovanie ženských tímov do hry. Už z toho sa tak dá predpokladať, že predaje v porovnaní s minulým dielom budú ešte vyššie. Tvorcovia hry vzhľadom k zakomponovaniu dámskych družstiev museli rozbehať nový motion capture, k čomu si pozvali i slávne hráčky ako Sydney Leroux, Alex Morgan alebo Abby Wambach. Je jedno, že vám tie mená nič nehovoria, mne tiež nie. FIFU som už dlhé roky v ruke nedržal, ale tento rok popremýšľam o výnimke. A nie, futbalistky si dresy po vystrelených góloch vyzliekať nebudú. Aj keď, ktovie..

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč
 

Uncharted: The Nathan Drake Collection - 9.10. (PS4)

Kolekcia prvých troch hier s dobrodruhom Nathanom Drakeom prichádza v remastrovanej edícii na PS4, čiže pokiaľ vám trilógia unikla, je na čase dohnať zameškané. Autori remasteru zo štúdia Bluepoint Games prisľúbili rozlíšenie 1080p a stabilný framerate 60fps. Okrem toho pribudnú vylepšené textúry, modely, prípadne nasvietenie a taktiež budú k dispozícií nové trofeje a foto mód. S predobjednávkou remasteru tiež súvisia rôzne bonusy pre singleplayer v podobe skinov či zbraní a hráči ďalej získajú prístup do beta verzie multiplayeru očakávaného štvrtého dielu, ktorého sa dočkáme v budúcom roku.

 

Rainbow Six: Siege 13.10. (PS4, Xbox One, PC)

Taktický first person shooter Rainbow Six s podtitulom Siege uvedie hráčov do súboja teroristov s protiteroristickými jednotkami, v ktorom rozhodujúcim prvkom nebude nič iné než dômyselná a premyslená stratégia. Hra má ponúknuť široký arzenál zbraní a rôznych vychytávok ako napríklad drony či ničiteľné prostredie, kde budete robiť diery do steny akoby bola z polystyrénu. V minulosti bol primárne prezentovaný multiplayer, ale nový Rainbow Six ponúkne taktiež single s kampaňou, prípadne kooperatívny Terrorist Hut mód proti umelej inteligencii. Hráči sa môžu tešiť na stabilných 60 snímkov za sekundu, pri Terrorist Hunt to bude však iba 30, inak by konzoly mali problém s dynamicky reagujúcim AI. 

 

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

Fable Legends - 16.10. (Xbox One, PC) 

Keď Lionhead nečakane oznámil, že nový diel série Fable bude free to play, moc nadšenia to na strane hráčov nevzbudilo, respektíve nedalo sa nemyslieť na nič iného, než na obavy, že podstatný obsah hry a rôzne vylepšenia budú pretkané spletitou sieťou nenávidených mikrotransakcií. Postavenie hry na pay-to-win praktikách bolo neskôr samotnými autormi vyvrátené a teda všetko, čo titul ponúkne, má byť dosiahnuteľné i bezplatne. Vývojári taktiež oznámili odchýlenie od predošlých dielov, čo znamená, že sa zákonite nezavďačia každému, koho bavil minulý diel. Stredobodom všetkého bude budovanie vlastnej postavy a príbehu, rovnako ako charakteristická rozprávková atmosféra. No a čo sa týka časového osadenia hry, Legends sa bude odohrávať niekoľko stoviek rokov pred udalosťami pôvodnej trilógie. 

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

Assassin's Creed: Syndicate - 23.10. (PS4, Xbox One)

Ako fanúšik série by som rád prehlásil, že sa nadchádzajúceho dielu Syndicate nemôžem dočkať, ale to by som klamal. Možno to bude čiastočne tým, že je zo strany Ubi cítiť snahu sprístupniť hru hráčom, ktorí sériu ešte možno nemajú až tak prelúskanú alebo tým, že sa k ich veľkým sľubom chovám mierne skepticky. Nechápte ma zle, nepopieram, že hra nevyzerá lákavo. Umiestnenie príbehu do viktoriánskeho Londýna je úžasné a tých pár noviniek v hre taktiež nie je vôbec k zahodeniu (až na jazdu v konskom záprahu - zábery z nej boli naozaj hrozné). Som si istý, že pokiaľ sa mi dostane pod ruku, nedá sa vylúčiť, že u nej nejakú tu nezdravú dobu zotrvám, ale skrátka to nie je titul, na ktorý som sa ja osobne najviac tešil. 


Halo 5 Guardians - 27.10. (Xbox One)

Séria Halo je bez debaty jednou z najmocnejších sérií, ktorá sa Microsoftu už dlhodobo stará o nemalé predaje. Pokiaľ sa radíte k milovníkom mulťákov, zaiste vás poteší informácia, že piaty diel bude asi viac než inokedy zameraný na hru viacerých hráčov. Kampaňovú časť je možné dokončiť sólo, avšak k dispozícií tiež bude obľúbený kooperativný mód až pre štyri osoby a práve pre tento spôsob tímovej hry sú jednotlivé lokácie misií prispôsobené. Pokiaľ ide o klasický PvP multiplayer, výrobcovia okrem iného sľubujú širokú paletu máp. Tých by malo byť v deň vydania k dispozícií celkom 20, pričom ďalších 15 bude pridaných behom nasledujúcich osem mesiacov. Hra dostala lepší vizuálny kabát a tímové súboje proti hordám nepriateľov pôsobia úžasne dynamicky. Stanete sa súčasťou tejto veľkolepej akcie?

  

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

Need For Speed - 3.11. (PS4, Xbox One, PC)

Asi nikto nemôže poprieť, že NFS je jednou z najobľúbenejších závodných sérií a preto mnohých zaiste potešilo oznámenie o nadchádzajúcom diele. Ten bude zároveň rebootom a z predošlých dielov by mal mať najbližšie práve k Undergroundu, keďže vývojári prisľúbili možnosť bohatých úprav vozidiel. Závody v uliciach mesta sa budú odohrávať iba a len v noci (čo ma zamrzelo) a hra bude taktiež vyžadovať neustále online pripojenie (čo ma zamrzelo ešte viac). Netreba si klamať, príbeh nikdy nebol silnou stránkou série a preto v tomto smere už ani nemám žiadne veľké očakávania. Doterajších informácií o hre príliš veľa nie je, tak zatiaľ zostaňme v očakávaní, že nám studio Ghost Games naservíruje po všetkých smeroch prvotriednu závodnú hru, ktorá naľaká aj tých, ktorým je tento žáner cudzí.

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

XCom 2 - ?.11. (PC)

Druhý diel tejto možno trochu prehliadanej ale skvelej ťahovej stratégie sa bude odohrávať dve desaťročia po konci Enemy Unknown, kedy je Zem (SPOILER ALERT!) nekompromisne porazená mimozemskými civilizáciami a hráč bude mať za úlohu vyslobodiť ľudstvo z nadvlády vesmírnych potvor. Hra bude obohatená o množstvo nových a vylepšených prvkov, ktoré by mali byť pre sériu krokom k ešte lepšiemu zážitku. Jedným z nich sú napríklad prepracované súboje zblízka alebo štruktúra misií, ktorá sa ma dočkať zakomponovania sekundárnych úloh. Grafické spracovanie dvojky je tak o niečo ďalej než u predchodcu. Za seba môžem už len dodať, že by stálo za to hru v budúcnosti priniesť aj na konzoly. Presný dátum releasu nepoznáme, mal by to ale byť november. 

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

Call of Duty: Black Ops III - 6.11. (PS4, Xbox One, PC)

Najnovší diel prinesie hneď niekoľko zmien a ako sa zdá, kombinuje prvky viacerých rôznych hier. Pri sledovaní ukážok sa vám v hlavách premietnu flashbacky súbojov s robotmi z Titanfall, gymnastický pohyb pripomínajúci Crysis alebo špeciálne schopnosti pomocou augumentácie z Deus Ex. Samozrejme, proti osočovaniu z kopírovania z hry s Adamom Jensenom sa tvorcovia nového CoD z Treyarchu razantne ohradili. No, nech už je to akokoľvek, Black Ops 3 pozýva hráčov na výlet do budúcnosti vzdialenej presne 50 rokov, teda do roku 2065 (40 rokov po udalostiach z Black Ops 2) a okrem singleplayeru prídu zmeny taktiež v multiplayeri. Jednou z nich je napríklad voľba jednej z deviatich možných postáv, z ktorých každá má vlastnú špeciálnu zbraň a schopnosť. Osobne som Call of Duty od dvojky poriadne nehral (jednoducho nepatrím do cieľovej skupiny). Mnohí z vás však sériu ocenia ďaleko viac a najnovší diel nepochybne nepotrpí núdzou o hráčske publikum. 

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč

Fallout 4 - 10.11. (PS4, Xbox One, PC)  

Pri jeho oficiálnom ohlásení mi srdce radosťou zaplesalo a moje nadšenie neredukovalo ani toľko kritizované grafické spracovanie. Jeden z vývojárov hry prehlásil, že má nahraných už 400 hodín a stále nachádza nové veci, ktoré sa v hre dajú robiť. Tieto slová pochopiteľne netreba brať príliš vážne, predsa len sa snaží ľudí nalákať, no vzhľadom k rozľahlosti postapokalyptického Bostonu a všemožným aktivitám, ktoré ponúka, sa dá vyvodiť, že vyšťaviť hru do poslednej kvapky zaberie pekných pár desiatok hodín. Veľkú rolu by mala vo Fallout 4 hrať rozsiahla modifikácia. A to nie len zbraní, ale taktiež brnení. Do hry tiež pribudne výstavba vlastnej pevnosti, ktorú bude hráč nútený brániť pred nájazdami. Tvorcovia prekvapili plne nadabovanými postavami, čo je pre sériu historickou novinkou. Bethesda prisľúbila, že na konzolách hra pobeží v rozlíšení 1080p pri 30 snímkach za sekundu. PC nebude trpieť žiadnymi limitmi. 

Ktoré herné tituly prinesie druhá polovica roku? Na svoje by si mal prísť snáď každý hráč


Rise of the Tomb Raider - 10.11. (Xbox One, Xbox 360)

Už pri predstavovaní pokračovania akčnej adventúry Tomb Raider na E3 bolo jasné, že sa máme na čo tešiť. Vývojársky tím Crystal Dynamics hodlá z potenciálu konzol dostať čo najviac, výsledkom čoho by mala byť úchvatne vyzerajúca hra plná akcie a atmosferického napätia. Lokácia by mala byť až trikrát rozľahlejšia než predtým a Lara tak zavíta na rôzne miesta po celom svete. Príbeh sa bude odohrávať po udalostiach predchádzajúceho dielu a tentokrát bude mať hlavná protagonistka za úlohu objaviť prastaré mesto Kitezh, ktoré sa má skrývať niekde na Sibíri a ako Lara verí, nachádza sa v ňom kľúč k nesmrteľnosti. Zároveň sa Lara ocitá v časovom závode s nepriateľskou organizáciou Trinity, ktorá sa snaží získať tajomstvo pre seba. Telo i hlas hrdinke opäť prepožičia zvodná Camilla Luddington. 


Star Wars: Battlefront - 17.11. (PS4, Xbox One, PC)

Bezpochyby jeden z najočakávanejších titulov tohto roku. Dovolím si tvrdiť, že i tí, ktorí filmovému alebo hernému Star Warsu nikdy natoľko neprepadli, si po ukážkach z hrania Battlefrontu naprávali spadnutú sánku. A niet sa čomu diviť, keďže asi len málokto očakával podobnú pecku. Za vývojom tmultiplayerovej akcie stojí štúdio DICE, ktoré pracovalo na rade dielov Battlefieldu. Hra vás naláka na skvelé grafické spracovanie a zábavné prvky hrateľnosti. Každá z 12 máp, ktoré budú k dispozícií hneď po release, pojme 40 hráčov. Hra ponúkne tiež radu módov, niektoré z nich však počet hráčov zredukujú. Ďalšie 2 bezplatné mapy prinesie DLC Battle of Jakkhu. Battlefront by mal byť previazaný s kultovou filmovou sériou, čiže kto nevidel, vrelo odporúčam toto základne vzdelanie rýchlo doplniť. 


Just Cause 3 - 1.12. (PS4, Xbox One, PC)

Asi by ste len sťažka hľadali na pultoch obchodov podobne uletenú, no zároveň zábavnú hru, ktorá by ponúkala toľko ničenia, narušovania verejného poriadku a mohutných explózií ako práve Just Cause 3. Koho bavil druhý diel, tak v prípade trojky si ozaj príde na svoje. Hra si berie z predošlých dielov všetky zábavné aspekty a vystreľuje ich o úroveň vyššie. Rico Rodriguez sa vracia na svoj domovský ostrov Medici, aby tu skoncoval s diktatúrou miestneho krutovládcu, generála Di Ravella. Na poriadne vybláznenie dávajú tvorci hráčom gigantickú mapu o rozlohe približne 1000 virtuálnych kilometrov štvorcových (čo je mnohonásobne viac než mapa GTA V). Do hry sa dostáva i v posledných rokoch toľko obľúbený wingsuit. Rico sa naviac behom plachtenia dokáže vymrštiť do vzduchu použitím svojho háku s navijakom a tak sa môžete preháňať vzduchom prakticky tak dlho ako sa vám zachce. Tešíte sa?


Hitman - 8.12. (PS4, Xbox One, PC)

Japonské štúdio Square Enix sa nečakane rozhodlo vydať nový diel Hitmana formou digitálnych epizód, pričom tá prvá sa objaví 8.12. Niekedy neskôr v budúcom roku dostanú hráči príležitosť jednorázovo zakúpiť celý obsah i v krabici. Hra bez podtitulu by mala byť rebootom série, v ktorom nájomný zabijak zavíta mimo iného do Marakéše, Paríža alebo na talianske pobrežie. Hráč by mal získať kompletnú slobodu v prístupe k úlohám. To znamená, že kam sa vydať, ako sa k svojmu cieľu dostať alebo ako a čím ho zneškodniť, záleží len a iba na vás. Niektoré úlohy budú navyše časovo obmedzené, teda ak ich nestihnete do pár dní dokončiť, máte skrátka smolu. Dúfajme, že nový Hitman predčí predošlý diel Absolution, ktorý síce patril k tým lepším zo série, avšak o nejakom extra uchvátení hovoriť nemôžem. 

Okrem vyššie rozoberanej dvadsiatky má byť ohlásený release titulov ako lákavá stratégia Anno 2205, akčná RPG Xenoblade Chronicles X pre Wii U alebo Lego Dimensions pre hráčov mladšieho ročníku. Zo športov na pulty pristane Tony Hawk's Pro Skater 5 a tradičné hry ako NHL 16, NBA 2K16, Pro Evolution, Soccer 16 alebo WWE 2K16. Tohto roku by sme sa v neupresnenom termíne mali tiež dočkať Dishonored Definite Edition a ohromne sľubného No Man's Sky. Tak čo, vybrali ste si?

Anketa:
Na kterou hru se těšíte nejvíc?
God of War 3: Remastered
Gears of War Ultimate Edition
Until Dawn
Metal Gear Solid: The Phantom Pain
Mad Max
Forza Motorsport 6
FIFA 16
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Rainbow Six: Siege
Fable Legends
Assassin's Creed: Syndicate
Halo 5 Guardians
Need For Speed
XCOM 2
Call of Duty: Black Ops 3
Fallout 4
Rise of the Tomb Raider
Star Wars: Battlefront
Just Cause 3
Hitman
God of War 3: Remastered
2 %
26 Hlasov
Gears of War Ultimate Edition
1 %
17 Hlasov
Until Dawn
2 %
31 Hlasov
Metal Gear Solid: The Phantom Pain
3 %
43 Hlasov
Mad Max
3 %
39 Hlasov
Forza Motorsport 6
3 %
43 Hlasov
FIFA 16
16 %
238 Hlasov
Uncharted: The Nathan Drake Collection
4 %
62 Hlasov
Rainbow Six: Siege
3 %
39 Hlasov
Fable Legends
1 %
18 Hlasov
Assassin's Creed: Syndicate
5 %
72 Hlasov
Halo 5 Guardians
1 %
20 Hlasov
Need For Speed
20 %
303 Hlasov
XCOM 2
2 %
23 Hlasov
Call of Duty: Black Ops 3
4 %
54 Hlasov
Fallout 4
9 %
140 Hlasov
Rise of the Tomb Raider
5 %
69 Hlasov
Star Wars: Battlefront
9 %
133 Hlasov
Just Cause 3
3 %
53 Hlasov
Hitman
6 %
96 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia