Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2015, 11:52
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Selena Gomez hudobne dospela po boku A$AP Rockyho

HUDBA ASAP ROCKY SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

22-ročná herečka, speváčka a filantropka v jednom, Selena Gomez, ktorú môžeš pravidelne vidieť aj v kolekciách divízie adidas NEO, sa opäť raz rozhodla popri filmoch rozbehnúť aj svoju hudobnú kariéru...

22-ročná herečka, speváčka a filantropka v jednom, Selena Gomez, ktorú môžeš pravidelne vidieť aj v kolekciách divízie adidas NEO, sa opäť raz rozhodla popri filmoch rozbehnúť aj svoju hudobnú kariéru, no tentokrát s oveľa vyspelejším zvukom. Selena už totiž má na konte niekoľko albumov po boku pop-rockovej kapely Selena Gomez & the Scene a taktiež aj sólo album Stars Dance, ktorý sa však kvôli otrepaným elektronickým songom nedočkal veľkého úspechu. Zo svojich projektov sa však očividne poučila a dnes nám tak servíruje novinku v podobe songu Good For You, ktorý ju prezentuje v oveľa vyspelejšej polohe. K celkovému dojmu pridáva aj featuring od harlemského miláčika, A$AP Rockyho, ktorý sa síce lyricky nijako extra neodviazal, no dúfajme, že Selena pri ňom pochopila, akým smerom by sa mala uberať jej tvorba. Samotnú spoluprácu už teasovala niekoľko dní dopredu a okrem songu tak stihla odhaliť aj časť videoklipu, ktorého by sme sa mohli dočkať v celej dĺžke už čoskoro.

Selena Gomez hudobne dospela po boku A$AP Rockyho
Domov
Zdieľať
Diskusia