Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2015, 10:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako dopadla jedinečná cyklistická akcia v historickom centre Košíc?

REFRESHER KOŠICE
Uložiť Uložené

Pre návštevníkov Hlavnej ulice si košická radnica v rámci kandidatúry na titul Európskeho mesta športu pripravila bohatý program.

Metropola východu sa v sobotu, 30. mája 2015 na pár hodín stala športovým dejiskom nevídanej akcie s trefným názvom DOWNTOWN MASSACRA. Množstvo domácich aj zahraničných jazdcov sa na dvoch veľkých skokoch postarala o veľkolepé predstavenie a predviedla to najlepšie z ich repertoára. Pre návštevníkov Hlavnej ulice si košická radnica v rámci kandidatúry na titul Európskeho mesta športu pripravila aj bohatý sprievodný program, kde si to svoje našiel hádam každý. Celé podujatie dopadlo nad očakávania a organizátori si pre nás pripravili spolu s predstavením víťazov aj naozaj vydarený vizuál, po vzhliadnutí ktorého budú nezúčastnení ľutovať. Na bicykloch BMX a MTB si súťažiaci skúsili množstvo tých najnebezpečnejších kúskov v neuveriteľnej výške.

Víťazi:
1. Konrád Szabó (HU)
2. Patrik Molky Molnár (SK) a Andreas Fiore (SK)
3. František Bláha (ČR)

Domov
Zdieľať
Diskusia