Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2015, 14:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko definitívne stratilo nádej na postup a v zápase s USA si zahrá len o česť

ŠPORT BIELORUSKO NÓRSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nórsko darovalo našim katom z Bieloruska všetky 3 body a pochovalo našu šancu na postup.

Ešte včera sme ďakovali Fínom, ktorým sa podarilo zdolať bieloruský výber aspoň v predĺžení, čo pre nás stále živilo šancu na postup, aj keď za neľahkých podmienok. Jednou z nich bola aj dnešná výhra Nórska v riadnom hracom čase. Tím, ktorý nás obral o "povinné" tri body a tím, ktorému slovenskí fanúšikovia v ostravskej aréne vypískali hymnu nás mal spasiť a pomôcť nám do štvrťfinále.

Od začiatku stretnutia viedli oba celky pomerne vyrovnaný duel, avšak Bielorusom sa podarilo prelomiť streleckú neschopnosť počas presilových hier. Až do dnešného zápasu sa v početnej prevahe trápili a dokázali streliť len jediný gól z 21 možností. Pri dnešnej výhre 3:2 dokázali túto štatistiku obrátiť vo svoj prospech a pochovať tak všetky nádeje na slovenský postup do štvrťfinále. Aj keď sme do Nórov vkladali veľké nádeje(a musíme ich pochváliť za bojovný výkon), senzácia sa nekoná a nám neostáva nič iné, ako popriať bieloruskému výberu veľa šťastia do zápasu s Kanadou, ktorá sa pýši priemerom presne 7 gólov na zápas. Slovensko sa ešte o 16.15 postaví mladíkom z USA, bojovať však bude už len o česť a priazeň fanúšikov.

Slovensko definitívne stratilo nádej na postup a v zápase s USA si zahrá len o česť
Domov
Zdieľať
Diskusia