Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2015, 18:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Motivačná skladba od Majka Spirita a Wicha, aj také je pokračovanie projektu Y

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Hlas generácie posiela ďalší, tentokrát motivačný singel.

Všetky podstatné informácie o pokračovaní projektu Y sme vám priniesli exkluzívne už včera v tomto článku. Prekvapenie v podobe ďalšieho plnohodnotného albumu v bielom prevedení si už dva dni môžeš objednať online na martinuse a tradične sa zapája aj rukahore. Na rozdiel od Black verzie plného bangerov, je tá White skôr pozitívnejšia, a tak trochu inšpirovaná prvým sólovým projektom - Nový človek. 

Majk Spirit dnes teší fanúšikov vydaním druhého singlu, tentokrát však s absenciou vizuálnej stránky. Novinka s názvom Spirit sa nesie v motivačnom duchu a je počuť, že práve v tejto polohe sa Speezy cíti ako doma. O produkčnú stránku sa postaral majster svojho remesla, DJ Wich, ktorý nechýbal ani na čiernej verzii. Aj vďaka veľmi krátkemu rozostupu medzi sólovými projektami môžeme spozorovať celistvosť, ktorú spoločne vytvorili. Ako hovorí sám líder formácie H16 a tvorca nápadu: "Albumy sú odlišné, no dohromady tvoria kompaktný, symbiotický hudobný celok". A nám neostáva nič iné, len súhlasiť. 

"ON je stále s Tebou brácho. Zachovaj si SPIRIT.
Rob to, čo máš rád a nikdy nepodvádzaj!"

Domov
Zdieľať
Diskusia