Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2015, 11:03
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vin Diesel navštívil s krvavým mečom tajomný fantasy svet ako Posledný lovec čarodejníc

FILMY A SERIÁLY VIN DIESEL
Uložiť Uložené

The Last Witch Hunter dorazí na jeseň, no už teraz nám odkrýva zaujímavý teaser trailer.

Vin Diesel je jednoznačne na koni. Jeho Furious 7 s určitosťou prekročí hranicu 1, 5 miliardy dolárov zarobených v kinách, pokračovanie už bolo ohlásené a projekty si môže doslova vyberať, minimálne čo sa štúdia Universal týka. Najbližšie ho ale uvidíme v sci-fi fantasy od Lionsgate s názvom The Last Witch Hunter. V prípade, že ste sledovali náš facebook ešte predtým, než sme spustili web, rozpamätáte sa na prvé screenshoty naobliekaného Diesela s dlhou bradou. Nikto vtedy netušil, že sa v snímke pozrieme aj do nášho sveta v aktuálnom časovom období.

Synopsa hovorí o silnom lovcovi čarodejníc - Kaulderovi, ktorému sa jedného dňa podarí zabiť kráľovnú čarodejníc. Tá ho ešte predtým, než poslednýkrát vydýchla, prekliala svojou nesmrteľnosťou. Kaulder tak žije celé stáročia, stáva sa samotárom, prichádza o blízkych, no nikdy neprestal s lovom na čarodejnice. Tie žijú stále, a to priamo medzi nami vo vyspelej spoločnosti. Všetko sa skomplikuje, keď sa ich kráľovná oživená a baží po pomste.

Vin Diesel navštívil s krvavým mečom tajomný fantasy svet ako Posledný lovec čarodejníc

Hlavnú rolu si strihol Vin Diesel, ktorý prakticky hrá samého seba, akýsi ekvivalent Doma Torreta, čo je tak trochu na škodu. Akcia ale vyzerá fajn, fantasy prvky sú zatiaľ potlačené do úzadia, no film má ešte množstvo času, než ho uvidíme v kinách. Propagačná masáž nás teda ešte len čaká. Okrem Vina hrajú aj Elijah WoodMichael CaineÓlafur Darri Ólafsson či Julie Engelbrecht. The Last Witch Hunter dorazí 23. októbra.

Vin Diesel navštívil s krvavým mečom tajomný fantasy svet ako Posledný lovec čarodejníc
Domov
Zdieľať
Diskusia