Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2011 o 1:18
Čas čítania 0:00
refresher team

Staň sa členom Refresher teamu vol.2

REFRESHER
Uložiť Uložené

Chceš písať?

Staň sa členom Refresher teamu vol.2


Pred pár mesiacmi sme hľadali nových členov do redakcie, emailov nám došlo naozaj veľa, väčšina ľudí ale po pár publikovaných článkoch prestala písať, alebo písať vôbec nezačala. Odvtedy sme sa rozrástli aspoň o dvoch členov, ktorí prispievajú pravidelne a o pár, nazvime to externých prispievateľov. Ako sa ale zvyšuje naša čítanosť, tak chceme byť ešte lepší a prinášať vám toho viacej.

Témy nášho záujmu, kde by sme chceli s novým členom vyplniť miesto sú nasledovné:

Ženská móda: skôr dospelejšia móda ako nejaké sneakers a mikiny.
High Fashion: občas ju spomenieme, vo fit seriáli sa vyskytuje napríklad zväčša tá, ale článkov o nej máme pomenej
Alternatívna hudba: napíšeme občas aj o nej, ale nevidíme do nej ako do rapu a podobných žánrov. Máme na mysli postovanie ľudí, ako napríklad Adele, Lana del Rey, Coldplay, Justice, you name it.. alebo kľudne aj nejaké zaujímavé indie skupiny.

Ďalej nám môže napísať hocikto, kto si myslí, že by mohol prispievať do offtopic sekcie, či už designom, architektúrou, streetartom, alebo niečím podobným. Taktiež uvítame tech novinky a podobné záležitosti. A v podstate hocikto ďalší, kto by mal nápady na niečo nové, moderné, fresh.

Čo sa týka ohodnotenia, zo začiatku toho naozaj veľa nečakajte, musíme si vás otestovať, ale časom sa určite niečo dá vymyslieť, či už lístky na koncerty/festivaly, oblečenie, alebo aj nejaké tie drobné. Ale chceme hľavne ľudí, ktorí to fakt budú robiť, lebo ich to baví a nie kvôli odmene. Podporte tak Refresher, web, ktorý sa snaží byť fresh a prinášať najaktuálnejšie informácie zo sveta hudby, módy.....a veď to poznáte :)

Kontaktuj nás mailom na [email protected] s predmetom mailu team+. Najlepšie by bolo, ak by si pripojil aj word súbor, alebo do správy pridaj ukážku tvojej práce (krátky článok).

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na hore uvedenom emaili.

Domov
Zdieľať
Diskusia